Home Nieuws Bitcoin nieuws Bitcoin (BTC) ja of nee? Game of Thrones ster Maisie Williams vraagt...

Bitcoin (BTC) ja of nee? Game of Thrones ster Maisie Williams vraagt het op Twitter

- Advertentie -

Gaat Game of Thrones actrice Maisie Williams bitcoin (BTC) kopen? Dat vraagt de actrice, bekend als Arya Stark in de HBO serie, aan haar 2,7 miljoen volgers op Twitter:

Op het moment van schrijven hebben al meer dan 850.000 mensen hun stem op haar poll uitgebracht. Het lijkt wel alsof bijna de hele cryptocurrency community erop reageert. Grote groepen mensen sporen haar aan om bitcoin te kopen, terwijl anderen het juist afraden. Sommige mensen raden juist een altcoin als ethereum (ETH) of chainlink (LINK) aan, terwijl anderen juist roepen dat ze bij altcoins moet wegblijven.

Ook enkele bekende figureren uit de industrie hebben gereageerd, waaronder de Blockfolio app, podcast host Peter McCormack en Grayscale CEO Barry Silbert. Ook Mike Novogratz, CEO van Galaxy Digital, gaf zijn mening. Hij raadt, niet bepaald onverwachts, Williams aan bitcoin te kopen. De bitcoin-bull voegt daaraantoe dat de prijs naar maar liefst $65.000 gaat stijgen:

Duh!! Ik heb gisteravond meer BTC gekocht voor $15.800. Het gaat naar $20.000 en dan naar $65.000. Het netwerkeffect heeft het overgenomen. Ik zie heel veel nieuwe kopers en er is heel weinig aanbod. Het is hier gemakkelijker te verhandelen dan op $11.000. Dus JA, koop het.

Ook Elon Musk, CEO van Tesla en SpaceX, reageerde op de vraag van de actrice met een verwijzing naar The Witcher, ook een fantasiereeks:

Ondertussen is de koers van bitcoin behoorlijk hard aan het klimmen en is op het moment van schrijven zelfs door de $17.000 gebroken. De laatste keer dat de prijs zo hoog lag was begin januari 2018.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€14.369,70 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€14.113,20 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€14.133,10 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€14.166,50 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€14.209,20 Kopen
Laatste nieuws
Expert analyses

Bitcoin koers gaat hard! All time high voor het grijpen?

Wat is het toch een feestje om elke week verslag te mogen doen van de ongelooflijke sprongen van de bitcoin koers. Hebben we nog...