Kevin Schijven Kevin Schijven
17/11/2020 16:05 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 17/11/2020 16:05

Bitcoin (BTC) ja of nee? Game of Thrones ster Maisie Williams vraagt het op Twitter

icon-bitcoin
Bitcoin nieuws
Bitcoin (BTC) ja of nee? Game of Thrones ster Maisie Williams vraagt het op Twitter

Foto: Shutterstock/Marc Bruxelle

Gaat Game of Thrones actrice Maisie Williams bitcoin (BTC) kopen? Dat vraagt de actrice, bekend als Arya Stark in de HBO serie, aan haar 2,7 miljoen volgers op Twitter:


Op het moment van schrijven hebben al meer dan 850.000 mensen hun stem op haar poll uitgebracht. Het lijkt wel alsof bijna de hele cryptocurrency community erop reageert. Grote groepen mensen sporen haar aan om bitcoin te kopen, terwijl anderen het juist afraden. Sommige mensen raden juist een altcoin als ethereum (ETH) of chainlink (LINK) aan, terwijl anderen juist roepen dat ze bij altcoins moet wegblijven.
Ook enkele bekende figureren uit de industrie hebben gereageerd, waaronder de Blockfolio app, podcast host Peter McCormack en Grayscale CEO Barry Silbert. Ook Mike Novogratz, CEO van Galaxy Digital, gaf zijn mening. Hij raadt, niet bepaald onverwachts, Williams aan bitcoin te kopen. De bitcoin-bull voegt daaraantoe dat de prijs naar maar liefst $65.000 gaat stijgen:

Duh!! Ik heb gisteravond meer BTC gekocht voor $15.800. Het gaat naar $20.000 en dan naar $65.000. Het netwerkeffect heeft het overgenomen. Ik zie heel veel nieuwe kopers en er is heel weinig aanbod. Het is hier gemakkelijker te verhandelen dan op $11.000. Dus JA, koop het.

Ook Elon Musk, CEO van Tesla en SpaceX, reageerde op de vraag van de actrice met een verwijzing naar The Witcher, ook een fantasiereeks:


Ondertussen is de koers van bitcoin behoorlijk hard aan het klimmen en is op het moment van schrijven zelfs door de $17.000 gebroken. De laatste keer dat de prijs zo hoog lag was begin januari 2018.

Deel dit artikel
Kevin Schijven

Redacteur Kevin hoorde voor het eerst over Bitcoin via WikiLeaks. “Interessant!” dacht hij nog, maar het duurde toch nog een aantal jaar én vergde wat verdieping voordat de potentie van Bitcoin en de achterliggende blockchain-technologie bij hem doordrong.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie