Koop nu het goedkoopst bitcoin bij Bitvavo

Bitcoin (BTC) koers heeft te maken met zwarte zwaan, aldus Willy Woo

Een bekende cryptocurrency trader, Willy Woo, beweert dat de situatie er voor Bitcoin op lange termijn goed uit ziet, maar dat we op dit moment wel te maken hebben met een zogeheten ‘zwarte zwaan’. In de beurswereld wordt de term gebruikt om een gebeurtenis te beschrijven die volkomen onwaarschijnlijk lijkt, maar die achteraf toch te verklaren valt.

Door de recente daling van de koers van bitcoin is er genoeg ruimte voor critici om zich negatief uit te laten over de moeder aller cryptocurrencies. Woo reageerde op alle kritiek en geeft dus aan dat de markt te maken heeft met een zwarte zwaan.

- Advertentie -

Woo reageerde op Twitter allereerst met een grafiek die de activiteit van investeerders weergeeft. Hij beschrijft dat de trend er op lange termijn goed uit ziet, maar dat de kortetermijntrend een “hele rare” beweging laat zien. Woo geeft aan dat het erop lijkt alsof de koers een tik heeft gehad en suggereert dat het coronavirus er wellicht iets mee te maken heeft:

Dit is een grafiek die activiteit van investeerders op dit moment weergeeft. Lange termijn ziet er goed uit. Korte termijn ziet er erg raar uit, normaal zie je effen oscillaties, nu niet meer, het is alsof iets het heeft geraakt (#COVID19?), het is grillig. Ik wacht tot dit herstelt voordat we een bodem gaan zien. Wellicht snel.

John Bollinger Bands

Ook John Bollinger, ja die van de Bollinger Bands, heeft zijn mening omtrent de recente koersdaling op Twitter gedeeld. Hij deed dit in reactie op cryptocurrency trader @CryptOrca, die Bollinger ervan probeerde te overtuigen dat de huidige situatie een test is om te zien hoe Bitcoin presteert ten opzichte van andere markten. Ook Bollinger blijkt van mening dat Bitcoin kampt met de paniek die wordt veroorzaakt door het coronavirus. Hij geeft tevens toe dat hij initieel verwachtte dat Bitcoin juist als safe haven zou functioneren.

Bitcoin is het slachtoffer van de paniek omtrent COVID-19. Ik zag dit echt niet aankomen, ik dacht dat het misschien als safe haven activa zou reageren.

Een bekend figuur in de cryptowereld, Crypto_Bitlord, reageerde met enige nuance op Bollinger. Hij gaf aan de de koers van bitcoin minder hard is gedaald dan andere grote activa. Zo benoemde hij dat bitcoin ongeveer 10% is gedaald, maar dat olie 30% in waarde daalde.

Zijn jouw ogen ook op de koers van bitcoin gericht? Die van onze analist David wel! In zijn meest recente column beschrijft hij dat we te maken hebben met een belangrijk moment!

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.396,50 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€11.192,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.231,40 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€11.261,30 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€11.276,80 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€11.192,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.231,40 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€11.261,30 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€11.276,80 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€11.396,50 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin bulls zetten door!

Daar was 'ie dan, de expansie van de beweging die afgelopen 8 oktober werd ingezet. Alle ingrediënten zijn momenteel aanwezig om de bitcoin koers...