Kopieer de handelingen van onze analisten 30 dagen gratis

‘Bitcoin (BTC) koers kan de komende maanden zijn recordprijs bereiken,’ aldus analist

Hoewel de prijsactie van bitcoin (BTC) vaak onvoorspelbaar oogt, zijn er toch een aantal analisten die het voor elkaar krijgen soms accurate voorspellingen te doen. Een daarvan is de trader die gaat onder de naam “PentarhUdi,” die zijn analyses via TradingView deelde.

Hij voorspelde dat bitcoin een bodem zou vinden rond de $3.000 in december, terug zou komen richting de $15.000 in het midden van 2019, om vervolgens weer naar de $6.000 te zakken eind 2019 en daarna een parabolische uptrend te starten.

- Advertentie -

Hoewel de coronacrash van maart roet in het eten gooide, kwam de rest van zijn voorspelling wel uit. PentarhUdi voorspelt nu dat bitcoin naar de $20.000 zou kunnen, of zelfs hoger in de aankomende drie maanden. Hij schreef:

“Dit is niet meer dan een 4 maanden voorspelling, want ik zie een nieuw bullish kanaal. Volgens mijn idee kan de prijs het ATH-gebied binnen 2 maanden bereiken na een driehoekige consolidatie. Voor EW-liefhebbers – ik denk dat de prijs ligt bij het starten van de lokale III-golf met alle 3e golf-specifieke bullish drama eromheen. Golflengte is ongeveer 2 maanden.”

Hoewel $20.000 in twee á drie maanden erg ambitieus is, zijn er meerdere die het met PentarhUdi eens zijn.

Mike Novogratz, een voormalige Goldman Sachs-partner en huidige CEO van Galaxy Digital, ziet bitcoin nog wel een nieuwe piek bereiken dit jaar. Hij vertelde in een interview met CNBC vorige week dat het printen van geld door de Federal Reserve en centrale banken een boost geven aan schaarse activa. Hij zei:

“Grote bubbels eindigen meestal met beleidsmaatregelen … Het ziet er niet naar uit dat de Fed de rente gaat verhogen … Het liquiditeitsverhaal zal niet verdwijnen. We zullen een grote stimulans krijgen. Bitcoin heeft er nog steeds veel interesse in de detailhandel. Veel van die retailbelangen verschoven naar de verhaalaandelen, naar de technische aandelen, omdat ze gewoon leuker waren … Gisteren zag je veel geld terugschuiven naar goud en bitcoin.“

De voorspelling dat bitcoin zal stijgen of zelfs een nieuwe piek gaat maken rond het eind van dit jaar daar zijn vele handelaren het mee eens, waaronder Arthur Hayes, BitMEX-directeur, de twee CIO’s van Panter Capital en vele traders op Twitter. Uiteindelijk heeft natuurlijk niemand een glazen bol. Het blijft dan ook afwachten!

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.513,24 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.235,55 Kopen
2
Bitvavo
Reviewed
€9.398,54 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.470,10 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€9.475,67 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.398,54 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.235,55 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€9.470,10 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€9.475,67 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€9.513,24 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers bullish of bearish? The big squeeze

Wat leven we toch in een turbulente periode! Waar je vandaag denkt 'Ah, zit dat zo!', moet je oppassen dat je morgen niet compleet...