Timo Bult Timo Bult
03/11/2021 15:44 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 03/11/2021 15:44

Bitcoin (BTC) koers zakt, reden voor paniek? Solana (SOL) dik in de plus

icon-bitcoin
Bitcoin nieuws
Bitcoin (BTC) koers zakt, reden voor paniek Solana (SOL) dik in de plus

Foto: Shutterstock/Marc Bruxelle

De bitcoin (BTC) koers zette gisteren nog even een mooie stijging neer, maar konden de bulls bitcoin ook verder uit laten breken? Verder zien we een aantal altcoins uitblinken, waaronder solana (SOL). In deze marktupdate word je bijgepraat over de laatste stand van zaken op de cryptomarkt!

📈 Nederlanders op Bitvavo of Bybit slaan jackpot: 135% in 6 maanden door Nederlandse AI-trading start-up 🚀
  • Advertentie
  • Diamond Pigs

Bitcoin (BTC) koers kan vooralsnog niet doorzetten

Bitcoin begon twee nachten geleden te stijgen en zette zodoende gisteravond een een high neer van $64.300 op crypto exchange Coinbase. Daar hield de pret echter op. De koers begon te dalen met in de afgelopen uren een kleine versnelling neerwaarts.

Op het moment van schrijven is de prijs van bitcoin $62.100 op Coinbase. Hier zou de koers eventueel support kunnen vinden gezien de koersontwikkelingen in dit prijsgebied in het verleden. De bekende trader en analist Josh Rager maakt zich nog altijd geen zorgen:

“Niets op de 4-uurs of dagelijkse grafiek voor Bitcoin heeft me nog echt ongerust gemaakt Zo vaak raken mensen in paniek en verkopen ze bij een daling onmiddellijk nadat ze laat hebben gekocht. Ik blijf hier niveaus bekijken, maar ik ben neutraal tenzij de prijs blijft dalen in hogere tijdframes”

https://twitter.com/Rager/status/1455900483621638144

Advertentie

Solana (SOL) blinkt uit

Met een totale crypto marktkapitalisatie van $2,71 biljoen zien we hier en daar wat altcoins flink stijgen. Ethereum (ETH) bulls en bears lijken nog altijd in gevecht te zijn met een consoliderende koers vlakbij de huidige all-time high (ATH). ETH staat een klein 0,9% in de plus ten opzichte van 24 uur geleden.

Binance coin (BNB), de nummer 3 van de markt, zakt 2% in waarde nadat de altcoin de afgelopen dagen flink kon stijgen. Cardano (ADA) lijkt eindelijk mee te kunnen komen en stijgt 4,2%. De uitblinker van de top 10 vinden we op de hielen van cardano.

Solana staat met een stijging van 10% namelijk op het punt om ADA in te halen op basis van marktkapitalisatie. SOL zet hiermee zijn mooie stijging van meer dan 10% gedurende de afgelopen week door.

De grootste stijger van de top 100 is maker (MKR). De nummer 51 staat maar liefst 37,5% in het groen!

Deel dit artikel
Timo Bult

Eindredacteur Timo kwam, nadat hij in de begindagen van cryptocurrency er al wat van mee meekreeg, voor het eerst echt in aanraking met de achterliggende blockchain-technologie toen hij voor een groot Fins accountancybedrijf onderzoek deed naar de toepasbaarheid van blockchain voor financiële bedrijven. Later schreef hij zijn Master’s thesis over NFT’s in games.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Advertentie
Advertentie