Bitcoin kopen? Momenteel het goedkoopst bij Bitvavo

‘Bitcoin (BTC) moet de $11.500 houden voor een verder opwaarts momentum’

Zoals Michiel, analist van Crypto Insiders, al vaker heeft laten weten, de financiële wereld staat op zijn kop. Terwijl het coronavirus wereldwijd voor economische problemen zorgt, stijgen de aandelenkoersen rustig door. Men spreekt dan ook over een zeepbel waarin wij ons bevinden.

Een van de indicatoren die een dergelijke situatie zou kunnen aantonen is de “Buffett Indicator.” Dit is een indicator die tot stand komt door de Wilshire 5000 Index te delen door het bruto binnenlandproduct van de Verenigde Staten.

- Advertentie -

Deze indicator staat volgens Yahoo Finance op dit moment op ongeveer 1,7, een niveau dat voor het laatst gezien werd vlak voor de dot-com-bubbel. Aandelen zijn volgens deze indicator overgewaardeerd zodra het groter is dan 1,3. Kortom, aandelen zouden op dit moment flink overgewaardeerd zijn.

Hierdoor bestaat de verwachting dat aandelen op een zeker moment flink kunnen gaan dalen. En met bitcoin (BTC) dat de afgelopen tijd enige correlatie heeft vertoond met de S&P500 zou dit slecht nieuws kunnen zijn. Echter is deze volatiliteit de afgelopen weken iets afgenomen.

Michaël van de Poppe, een Nederlandse aandelenhandelaar, laat op Twitter weten te verwachten dat bitcoin mogelijk de komende tijd kan blijven consolideren. Volgens hem is daarbij het prijsniveau bij $11.500 belangrijk. Hij schreef op Twitter:

“Nou, op het dagelijkse tijdsframe zijn we op het cruciale niveau aangekomen om vast te houden voor een verder opwaarts momentum.

Bearish divergentie wordt alleen bevestigd als we deze $11.500 zone verliezen.
Hier vasthouden = stuitert op altcoins.
Over het algemeen gaan het altseizoen en de alts gewoon door.”

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.513,24 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.398,14 Kopen
2
Bitvavo
Reviewed
€9.398,54 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.470,10 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€9.475,67 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.513,24 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.398,14 Kopen
2
Bitvavo
Reviewed
€9.398,54 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.470,10 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€9.475,67 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers bullish of bearish? The big squeeze

Wat leven we toch in een turbulente periode! Waar je vandaag denkt 'Ah, zit dat zo!', moet je oppassen dat je morgen niet compleet...