Bitcoin kopen? Momenteel het goedkoopst bij Bitvavo

Bitcoin (BTC) naar $50.000 als institutionele beleggers 1% van hun portfolio in BTC stoppen, aldus Messari

Bitcoin (BTC) is voor veel beleggers nog relatief nieuw. Vaak wordt de grootste cryptocurrency weggezet als “iets zonder onderliggende waarde.” Langzaam beginnen institutionele beleggers echter op te warmen voor de moeder der aller cryptocurrencies.

Uit onderzoek van Ryan Watkins van Messari blijkt dat de beslissing van institutionele beleggers om slechts een klein percentage in bitcoin te stoppen, zou kunnen zorgen voor een enorme prijsstijging van de bitcoin koers. In een aantal tweets toont hij data waaruit dit blijkt.

Hoe zou het eruit zien als institutionele beleggers Paul Tudor Jones zouden volgen en een “klein percentage van één cijfer” zouden toewijzen aan #Bitcoin?

- Advertentie -

In de eerste tweet verwijst hij naar de bekende belegger Paul Tudor Jones. Hij kwam onlangs in het nieuws nadat hij de beslissing nam een klein deel van zijn portfolio in bitcoin te stoppen. Volgens de bevindingen van Watkins zouden de resultaten bij een toewijzing van slechts 1% van de portfolio’s van alle institutionele beleggers al voor flink wat vuurwerk kunnen zorgen. Dit zou de marktkapitalisatie van bitcoin namelijk naar $1 biljoen brengen:

Afhankelijk van de aannames kan een totale institutionele toewijzing van 1% aan Bitcoin gemakkelijk de marktkapitalisatie van Bitcoin boven $1 biljoen brengen, of meer dan $50.000 per BTC

Een toewijzing van slechts enkele procenten zou beleggers kunnen beschermen tegen wereldwijde crises, zoals de crisis waarin wij nu verkeren. Eerder adviseerde bitcoin bull Anthony Pompliano pensioenfondsen al om een klein deel in bitcoin te stoppen. Dit onder het motto “nooit geschoten is altijd mis:”

Als bitcoin uitgroeit tot de volgende wereldwijde reservevaluta dan zal het de best presterende investering zijn voor de aankomende 20 jaar. Mocht dat niet gebeuren dan is er geen man over boord.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.398,54 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.392,92 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€9.470,10 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€9.475,67 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€9.513,24 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.513,24 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.392,92 Kopen
2
Bitvavo
Reviewed
€9.398,54 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.470,10 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€9.475,67 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers bullish of bearish? The big squeeze

Wat leven we toch in een turbulente periode! Waar je vandaag denkt 'Ah, zit dat zo!', moet je oppassen dat je morgen niet compleet...