Bitcoin kopen? Eerste €1.000 zonder commissie Bitvavo

Bitcoin (BTC) op korte termijn bullish, lange termijn indicatoren suggereren iets anders

Analist dave the wave heeft weer eens naar de bitcoin (BTC) koers gekeken en volgens hem zien de technische indicatoren er interessant uit. Bitcoin houdt al zo’n drie maanden een bullish momentum in stand en op korte termijn wijzen de indicatoren erop dat deze trend voortgezet gaat worden. Dave doelt hiermee op een driehoekspatroon dat een opwaartse beweging suggereert en een parabool op middellange termijn die de prijs van bitcoin zo rond begin volgende maand naar de $9.000 kan drukken.

- Advertentie -

Analist Galaxy deelt de mening van Dave en geeft aan dat bitcoin handelt in een symmetrisch driehoekspatroon dat binnen drie weken zou moeten uitbreken richting de $10.000 waar we weer op weerstand zouden stuiten.

dave the wave geeft echter wel aan dat deze indicatoren niet zoveel zeggen over de lange termijn. De huidige indicatoren geven namelijk aan dat bitcoin overbought zou zijn als hij kijkt naar de negatieve Moving Average Convergence Divergence (MACD) op de dagelijkse grafiek. Met de blik op de lange termijn-indicatoren zouden we zelfs al te maken hebben met weerstand op de $8.000.

We hebben dus te maken met een een korte termijn scenario en een lange termijn scenario. Dave is van mening dat de situatie op de lange termijn zwaarder weegt dan die op de korte termijn. Daarbij zou bitcoin eerst boven de $8.400 moeten breken volgens Dave om het bullish sentiment voort te zetten. Iets wat in de afgelopen twee weken niet is gebeurd.

Heb je de wekelijkse bitcoin (BTC) koersanalyse van David afgelopen maandag gelezen? Je wilt ‘m niet missen! Lees ‘m alsnog hier!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€8.311,00 Kopen
1
Bitonic
Reviewed
€8.359,05 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€8.377,58 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€8.378,56 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€8.419,38 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: De makkelijkste route

Krijgen we dan echt de makkelijkste route voorgeschoteld? Zal bitcoins uptrend zo eenvoudig gestopt worden? Het leek/lijkt te mooi om waar te zijn. De...

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: De makkelijkste route

0
Krijgen we dan echt de makkelijkste route voorgeschoteld? Zal bitcoins uptrend zo eenvoudig gestopt worden? Het leek/lijkt te mooi om waar te zijn. De koers van bitcoin komt al een week niet meer door die weerstand van de $9.300 heen. Waar we onophoudelijk fake-outs hadden omhoog en omlaag, gaan...