Bitcoin kopen? Momenteel het goedkoopst bij Bitvavo

‘Bitcoin (BTC) profiteert van crisis en wordt het digitale goud,’ stelt Bloomberg in nieuw rapport

Onlangs heeft Bloomberg een rapport gepubliceerd waarin het aangeeft dat bitcoin (BTC) zich mogelijk klaar aan het maken is voor een nieuwe bull run. In het rapport worden verschillende punten opgenoemd waarom bitcoin de mogelijke koersstijging zal ondervinden.

In het rapport, “Bitcoin Maturation Leap” genaamd, staat bijvoorbeeld dat er van bitcoin en goud verwacht wordt dat zij vooral kunnen stijgen naar aanleiding van de COVID-19 invloeden op de markt. Dit ook aangezien beide vaak worden gezien als hedge product. De correlatie tussen bitcoin en goud is tot nieuwe hoogtes gestegen, aldus Bloomberg. Daarnaast wordt gesteld dat bitcoin dit jaar de transitie zal ondergaan van een risicovol, speculatief goed, naar de crypto versie van goud. Ook geven ze aan dat dit jaar de ultieme test zal zijn voor bitcoin, maar dat zij optimistisch zijn over de uitkomst. Bloomberg schrijft:

Dit jaar bevestigt de overgang van Bitcoin van speculatieve activa met risico naar de versie van goud op de cryptomarkt.

- Advertentie -

Bloomberg omschrijft verder dat de komst van bitcoin futures ervoor gezorgd heeft dat de bull markt van bitcoin uitbleef en werd geremd. De toenemende interesse, afnemende volatiliteit en de betere prestaties ten opzichte van de aandelenmarkt zegt iets over de toekomst, aldus Bloomberg. Bitcoin zal het speculatieve gedeelte sneller achter zich laten. De volatiliteit zal steeds minder worden. Dit is belangrijk aangezien de volatiliteit van bitcoin in oktober 2015 op het laagst was, en dit was het begin van een bull markt.

Ook wordt er beschreven dat bitcoin op dit moment ondergewaardeerd is op basis van sommige factoren. Op 2 april gaven de indicatoren aan dat bitcoin rond de $9.000 zou moeten staan, maar op dat moment stond de koers op $6.600. Zeker in deze tijden waarin centrale banken miljarden de economie inpompen, is het voor bitcoin een mooi moment om te laten zien dat bitcoin het nieuwe goud kan worden.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.417,08 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€9.302,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.354,41 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€9.355,64 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€9.375,10 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.417,08 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€9.302,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.354,41 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€9.355,64 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€9.375,10 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers bullish scenario en een toevlucht in goud?

In deze bijzondere tijd is er absoluut ook een bullish scenario te bedenken voor de bitcoin koers. Waar er op dit moment maar geld...