Home Nieuws Bitcoin nieuws Bitcoin (BTC) trader die crash van 2018 voorspelde sluit al zijn bitcoin...

Bitcoin (BTC) trader die crash van 2018 voorspelde sluit al zijn bitcoin posities, verwacht grote crash

Onlangs gaf een bekende trader, Peter Brandt, aan uit bitcoin (BTC) te zijn gestapt. Brandt staat bekend om zijn vaak goede analyses van de bitcoin (BTC) koers, zo voorspelde hij dat in 2018 de koers in elkaar zou storten.

- Advertentie -

Brandt, de eigenaar van Factor LLC, gaf aan dat hij zijn aandelen en bitcoin heeft verkocht om in de Amerikaanse dollar te stappen. Hij is ervan overtuigd dat de Amerikaanse markt op het punt staat in te storten.

“Als het aankomt op de Amerikaanse markt geloof ik zelf dat je de Fed moet bestrijden, als je te vroeg bearish wordt kan je dat duur komen te staan. De markt zit in de laatste fase van de bullmarkt die 12 jaar aan de gang is. Bubbels kunnen echter verder opblazen worden dan je zou verwachten, zodra hij knapt is de impact groot, maar tot die tijd is de kans op een goede winst groot.”

Na 5 maanden lang in een neerwaartse trend gezeten te hebben lijkt de Amerikaanse dollar licht te stijgen (+0,5%). Volgens data van MarketWatch reageerden bitcoin en goud negatief op deze ontwikkeling. Bitcoin daalde 10% in een dag tijd.

Brandt was eerder nog positief over bitcoin’s lange termijn perspectief. Volgens hem vertoonde bitcoin begin februari nog signalen dat bitcoin zich opmaakt voor een bull run die boven de $100.000 uit kan komen. Hij zei dit één maand voor de uitbraak van het coronavirus.

“We zouden de recente low die gemaakt werd in december kunnen linken aan de low van december 2018. Dit zou een nieuwe parabolische beweging kunnen herdefiniëren. En dat kan gevolgen hebben. Ik wil niet op de zaken vooruitlopen, ik kan namelijk dingen zeggen die misschien niet haalbaar zijn. Dat we hoger dan $100.000 uitkomen bijvoorbeeld en pas in 2021 zal zijn.”

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€15.228,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€15.273,70 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€15.284,50 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€15.326,30 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€15.495,00 Kopen
Laatste nieuws

– Advertentie –

Expert analyses

Bitcoin koers dipt omlaag! Tijd voor paniek of voor nieuwe kansen?!

Het lijkt de afgelopen 24 uur wel alsof Pietje Paniek heel veel broertjes en zusjes heeft gekregen. De bitcoin koers heeft zich tot op...