Niels Poerwoatmodjo Niels Poerwoatmodjo
14/05/2020 06:01 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 14/05/2020 06:01

'Bitcoin (BTC) voor het einde van 2020 naar $50.000,' verwacht Nexo CEO Trenchev

icon-bitcoin
Bitcoin nieuws
'Bitcoin (BTC) voor het einde van 2020 naar $50.000,' verwacht Nexo CEO Trenchev

Foto: Shutterstock/Marc Bruxelle

Antoni Trenchev, bekend als CEO van het crypto-leenplatform Nexo, denkt dat bitcoin (BTC) goed op koers ligt om de $50.000 te bereiken door de volatiliteit die bitcoin ondervindt als gevolg van de halving en de huidige economie. Trenchev deed zijn uitspraken in een interview met Bloomberg Markets.

“Ik blijf bij mijn voorspelling die ik eerder in januari met jullie heb gedeeld dat Bitcoin tegen het einde van het jaar $50.000 zal bereiken …

De waarheid is dat Bitcoin de enige vrije markt is die we nu hebben. Het toont verbazingwekkende veerkracht tijdens deze pandemie en de verkoop van risicovolle activa, en dit is gebeurd zonder enige externe ondersteuning. Ik zou zeggen dat Bitcoin op dit moment je bail-out-of-recession vrijpas is.”

Trenchev benadrukte nogmaals dat bitcoin het best presterende activum is van de afgelopen 10 jaar, ondanks dat we het hoogtepunt van 2017 nog niet hebben mogen verbreken. Daarnaast is het zo dat Bitcoin maar een bepaald aantal BTC telt, waarvan het aantal van tevoren al is vastgesteld. Daarnaast heeft Paul Tudor Jones onlangs gezegd dat hij in bitcoin heeft geïnvesteerd met zijn fonds, wat voor Trenchev twee extra redenen zijn om bullish te zijn omtrent bitcoin.

“We zijn positief en we zien de instroom van nieuwe klanten bij Nexo tot het besef komen dat Bitcoin er is om te blijven, en het is een van de beste beschermingsmechanismen tegen inflatie …

In dit moment van zeer, zeer agressieve kwantitatieve versoepeling, denk ik dat cryptocurrencies en vooral Bitcoin precies het tegenovergestelde zijn. Met hard gecodeerde gebeurtenissen in de vezel van wat Bitcoin is, is deze kwantitatieve verharding het absolute tegenovergestelde van kwantitatieve versoepeling, wat een fundamenteel ander ding is en alleen lijkt op goud.

En nu gloeit Bitcoin in volle glorie, langzaam maar zeker, gebaseerd op deze desinflatie curve van de Bitcoin-voorraad, de onvergelijkbare kosten om het te produceren. Ik denk dat de markt en investeerders al deze geweldige eigenschappen van Bitcoin gaan realiseren. ”

Deel dit artikel
Niels Poerwoatmodjo

Head of Content Niels kwam in 2017 in aanraking met cryptocurrency. Toegegeven, het duurde even voordat de vonk oversloeg, maar toen dat gebeurde was hij van één ding overtuigd: Iedereen moet in begrijpelijke taal over de wereld van cryptocurrencies en blockchain-technologie kunnen lezen!

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie