Bitcoin kopen? Momenteel het goedkoopst bij Bitvavo

Bitcoin (BTC) vormt parabolische formatie, mogelijke correctie volgt

Met bitcoin (BTC) die bijna de $7.000 aan wist te tikken is de huidige stijging verrassend. Analisten zoals Alex Krüger verwachten echter een correctie naar beneden vanwege de parabolische formatie die de koers nu vormt, waar de koers op dit moment lijkt te pieken.

Alex Krüger tweette op 11 mei dat bitcoin op dit moment in het “bullmarkt territorium” is beland, maar dat de top voor deze prijsschommeling wellicht bereikt is. Hij ziet op dit moment de belangrijkste resistances op $7.000 en daarboven op $8.000.

- Advertentie -

Daarnaast schrijft hij dat het huidige handelsvolume op cryptocurrency exchange Bitmex het tweede hoogste niveau heeft bereikt sinds september 2018. Dit geeft aan dat speculatieve beleggers de markt weer betreden.

Echter vormt de bitcoin koers op dit moment een parabolische formatie. En die eindigen normaal gesproken met een flinke correctie omlaag, aangezien een parabolische formatie maar een bepaalde tijd stand kan houden. Crypto White Walker ziet overeenkomsten met de markt nu en die van 2017:

Daarnaast handelt bitcoin volgens een andere analist, PlanB, boven zijn “echte waarde”. Volgens zijn stock-to-flow model is de echte waarde van bitcoin op dit moment $6.250, waar bitcoin op dit moment ongeveer 7% boven zit.

De recente koersstijging van bitcoin komt redelijk onverwachts. Als gevolg zagen we de altcoins steeds verder wegzakken aangezien altcoin-houders hun altcoin-posities sloten om bitcoin te kopen. Naar verwachting zullen de altcoins weer bij gaan trekken zodra bitcoin of consolideert, of terugzakt. Dit laatste lijkt volgens veel analisten aannemelijk gezien de parabolische formatie op dit moment. Sommige altcoins lijken al enigszins te stijgen.

Heb je de wekelijkse bitcoin (BTC) koersanalyse van onze analist David maandag gemist? Klik dan hier om deze alsnog te lezen!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.302,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.055,87 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€9.355,64 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.375,10 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€9.417,08 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.417,08 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.055,87 Kopen
2
Bitvavo
Reviewed
€9.302,00 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€9.355,64 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€9.375,10 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers bullish scenario en een toevlucht in goud?

In deze bijzondere tijd is er absoluut ook een bullish scenario te bedenken voor de bitcoin koers. Waar er op dit moment maar geld...