Timo Bult Timo Bult
06/05/2021 15:46 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 06/05/2021 15:46

Bitcoin (BTC) weer niet door $58.000; deze analist denkt niet dat dit de top is – markt stijgt naar ATH

icon-bitcoin
Bitcoin nieuws

Foto: Shutterstock/Marc Bruxelle

Het is de bitcoin (BTC) bulls vandaag helaas weer niet gelukt de weerstand bij $58.000 te breken. Bitcoin zakte na het testen van deze regio opnieuw terug naar de $57.000, waar voor nu steun gevonden lijkt te worden. Gelukkig zien we bij de altcoins wel weer wat positieve actie!

Bitcoin (BTC) weer niet door $58.000, is de top bereikt?

Aan het begin van de middag steeg bitcoin weer richting de $58.000 na hier een tijdje vlak onder te hebben gehangen. De bulls wisten bitcoin tot $58.400 te drukken, maar vanaf daar ging het weer bergafwaarts. Bitcoin is zodoende weer terug aangekomen op het prijsniveau waar het 24 uur geleden ook handelde.

Hier en daar vragen investeerders zich af of dit de top van de huidige bull-markt is. De bekende analist Josh Rager denkt zelf van niet, zo stelt hij in een tweet vandaag:

“BTC bevond zich de afgelopen 12 weken in een bereik tussen $45k en $60k. Naar mijn mening lijkt dit op geen enkele manier op de top. Natuurlijk is er de DOGE-manie, maar we hebben de retailhype voor Bitcoin nog niet gezien die een solide exit-liquiditeit voor grote spelers zal bieden. Een close boven $60k+ is full send.”

https://twitter.com/Rager/status/1390299311435563009

Dogecoin (DOGE) volgens deze analist terug naar $0,50

Dat er spraken is van dogecoin (DOGE) manie is een understatement. DOGE schommelt op dit moment wild op en neer nadat gisteren nog een all-time high (ATH) van $0,6972 op crypto exchange Binance werd bereikt. Sindsdien is DOGE weer wat afgekoeld. Deze analist verwacht echter dat er meer dalingen in het verschiet liggen mocht DOGE inderdaad onderuit de dalende driehoek zakken.

De grootste stijger van de top 10 is cardano (ADA). De nummer 7 staat 17% in het groen en is nu $1,62 waard. Waar de plotselinge positieve impuls vandaag precies vandaan komt is niet helemaal duidelijk. Wel kondigde crypto exchange Kraken gisteren aan dat staking op het handelsplatform nu mogelijk is. Kan cardano naar de $5 stijgen? Deze analist denkt van wel!

De hele markt bereikte vandaag daarnaast een belangrijke mijlpaal. Alle cryptocurrencies bij elkaar bereikten een waarde van iets meer dan $2,4 biljoen. Nooit eerder was de crypto-markt zo groot als vandaag.

Deel dit artikel
Timo Bult

Eindredacteur Timo kwam, nadat hij in de begindagen van cryptocurrency er al wat van mee meekreeg, voor het eerst echt in aanraking met de achterliggende blockchain-technologie toen hij voor een groot Fins accountancybedrijf onderzoek deed naar de toepasbaarheid van blockchain voor financiële bedrijven. Later schreef hij zijn Master’s thesis over NFT’s in games.

Net binnen
Trending
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Bitcoin's nieuwe record is historisch signaal voor verdere stijging
Gloednieuwe crypto schiet door het dak en stijgt 1100% & trekt aandacht
Kleine crypto stijgt 170% op Bitvavo, stoot bitcoin van troon
Kleine crypto stijgt 170% op Bitvavo, stoot bitcoin van troon
Advertentie
Advertentie