Home Nieuws Bitcoin nieuws Bitcoin en crypto-gerelateerde conferenties geteisterd door coronavirus

Bitcoin en crypto-gerelateerde conferenties geteisterd door coronavirus

- Advertentie -

Door de snelle spreiding van het COVID-19 coronavirus zijn er tot nu toe twee grote cryptocurrency conferenties geraakt.   

Bitcoin 2020, die in eerste instantie gepland was op 27 en 28 maart in San Francisco, zal worden verplaatst naar het derde kwartaal van 2020. De Chamber of Digital Commerce verplaatst de DC Blockchain Summit 2020 ook. Naar welke datum deze conferentie verplaatst zal worden is nog niet bekend.

Bitcoins 2020 heeft aan al haar bezoekers beloofd dat de tickets geldig zullen zijn voor de nieuwe datum. Ook hebben zij gevraagd aan iedereen die een ticket heeft gekocht, te wachten met de aanvraag voor een vergoeding tot de nieuwe datum bekend is.

Met de Bitcoin halving in mei was het doel van Bitcoin 2020 om alle grote sprekers van de Bitcoin-gemeenschap op dezelfde plek te krijgen. De gemeenschap hoopte te kunnen leren van, en te discussiëren over de aankomende blockchain-mijlpalen en over de potentie van de technologie. 

De DC Blockchain Summit nodigt zowel officiële instanties uit als blockchain influencers om te spreken. De conferentie is georganiseerd door The Chamber of Digital Commerce, een organisatie die de acceptatie van digitale valuta probeert te vergroten.

Eerder deze week werd bekend dat ook de Paris Blockchain conferentie is verplaatst naar eind dit jaar en in Azië zijn er ook crypto-evenementen die later zullen plaatsvinden dan gepland.

Zijn jouw ogen ook op de koers van bitcoin gericht? Die van onze analist David wel! In zijn meest recente column beschrijft hij dat we te maken hebben met een belangrijk moment!

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€16.614,90 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€16.317,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€16.374,90 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€16.387,30 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€16.429,60 Kopen
Laatste nieuws
Expert analyses

Bitcoin koers gaat hard! All time high voor het grijpen?

Wat is het toch een feestje om elke week verslag te mogen doen van de ongelooflijke sprongen van de bitcoin koers. Hebben we nog...