David van Ineveld David van Ineveld
31/10/2023 19:48 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 31/10/2023 16:40

Bitcoin en solana koersen: Dit houd ik nu scherp in de gaten

Bitcoin-BTC Solana-SOL
icon-bitcoin
Bitcoin nieuws

Hallo mensen, het is weer tijd voor een nieuwe video! In deze video behandel ik de recente ontwikkelingen rondom bitcoin (BTC) en solana (SOL). Ik deel daarbij twee scenario’s.

Start gratis met crypto 📈: Alle Nederlanders krijgen in april gratis crypto
  • Advertentie
  • Bitvavo

Bitcoin stagneert, Solana loopt door

Terwijl de koers van bitcoin afgelopen week consolideerde rondom het niveau van $34,500, zagen we solana nog flink doorlopen. Hoewel het momentum – op de korte termijn – iets aan het afnemen is, blijft de markt nog steeds bullish.

In de video deel ik twee scenario’s waar ik naar kijk en op welke niveaus ik het interessant vind om bitcoin en solana bij te kopen. De maand oktober, historisch gezien een vrij goede maand voor crypto, sluiten we af met een winst van ongeveer 27%. Belangrijk is de close boven de 21 maanden Moving Average en de uitbraak door de belangrijke weerstand zone van $31,000 tot $32,000.

Opwaartse BTC koers trend intact

Voor Bitcoin, ondanks dat er niet veel bijzondere prijsactie was afgelopen week, blijft de opwaartse trendlijn op de maandelijkse grafiek intact, wat een positief signaal is. Echter, voor nu, ben ik niet zo geïnteresseerd om te accumuleren op dit niveau vanwege de huidige weerstand en het afnemende momentum.

Wat betreft solana, het heeft het vrij goed gedaan afgelopen week, en ik wil ook de verschillende scenario’s en potentiële koopniveaus met jullie delen in de video. Ga er dus goed voor zitten en bekijk de video hierboven!

Advertentie

Bitcoin, NFT’s en aandelen

David is sinds 2013 actief met cryptocurrencies. In 2018 werd hij onderdeel van het team van Crypto Insiders waarbij hij wekelijks koersupdates en macro updates deelde. In 2021 is hij naast zijn werkzaamheden als aandeelhouder bij Catena Investments een YouTube-kanaal gestart om zijn kennis en inzichten te delen omtrent het investeren in crypto’s, aandelen, NFT’s en andere assets. Wil je meer weten over zijn visie en inzichten? Volg hem dan op zijn YouTube-kanaal!

Deel dit artikel
David van Ineveld

David is een ervaren investeerder in aandelen, obligaties, derivaten, cryptocurrencies en NFT’s. Tevens is David aandeelhouder van de Amsterdamse Investeringsmaatschappij Catena Investments en een groot voorstander van een schuldenvrij leven, een fysiek gezonde levensstijl en het beleven van zoveel mogelijk avonturen. Overdreven lekker leven is zijn motto! Op zijn YouTube kanaal (David van Ineveld) deelt hij zijn kennis, inzichten en ervaring omtrent het investeren, maar ook over andere onderwerpen waar hij dagelijks veel mee bezig is en waar hij het eindeloos lang over kan hebben! Daarnaast kun je David ook volgen op Instagram @davidvanineveld. David deelt een tot twee keer per week een video dus vergeet je niet te abonneren op zijn kanaal zodat je altijd als eerste op de hoogte bent van een nieuwe upload. Het is een goede investering 😉

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Advertentie
Advertentie