John van Meer John van Meer
22/11/2023 18:22 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 22/11/2023 16:31

Bitcoin en solana onder de loep: de impact van het Binance incident

Bitcoin-BTC
icon-bitcoin
Bitcoin nieuws

Bitcoin en solana onder de loep: de impact van het Binance incident

Dag mensen! In mijn nieuwste video bespreek ik de huidige staat van bitcoin (BTC), neem ik een paar altcoins onder de loep en bespreek ik enkele van de meest opwindende en belangrijke ontwikkelingen in de wereld van crypto.

Start gratis met crypto 📈: Alle Nederlanders krijgen in maart €20,- gratis crypto
  • Advertentie
  • Bitvavo

De grote verandering bij Binance

Ik begin met het bespreken van het opzienbarende nieuws over Binance en de aftreding van CEO Changpeng Zhao, beter bekend als CZ. Deze ontwikkeling volgt op een schikking met de Amerikaanse Department of Justice (DOJ), waarbij Binance een enorme boete van 4,3 miljard dollar moet betalen.

Dit is een significante gebeurtenis in de cryptowereld en roept veel vragen op over de toekomst van Binance en de impact op de cryptomarkt. Is dit een bearish of bullish signaal? Ik deel mijn gedachten over hoe deze verandering het vertrouwen in Binance en de algemene marktdynamiek kan beïnvloeden.

Advertentie

Bitcoin: Analyse en voorspellingen

Vervolgens duik ik in de technische analyse van bitcoin. Ik onderzoek de huidige markttrends en bespreek de mogelijke toekomstige bewegingen van bitcoin, kijkend naar belangrijke weerstandsniveaus en steunpunten. Met de recente ontwikkelingen bij Binance in gedachten, overweeg ik hoe dit nieuws de Bitcoin-markt zou kunnen beïnvloeden, zowel op korte als op lange termijn.

Bitcoin aanbod droogt op: honderden miljoenen euro’s verlaten beurzen
  • icon-bitcoin
    Bitcoin nieuws

Altcoins in de spotlight: Celestia en Solana

Tot slot richt ik me op twee altcoins: celestia (TIA) en solana (SOL). Voor celestia analyseer ik de bearish signalen en wat dit betekent voor de toekomstige prijsbewegingen. Bij solana identificeer ik een ‘Head and Shoulders’-patroon en bespreek ik de mogelijke bullish en bearish scenario’s, afhankelijk van hoe de markt zich ontwikkelt.

Dit is slechts een voorproefje van wat ik in mijn video bespreek. Voor een diepgaandere analyse en meer inzichten, bekijk de volledige video. Tot de volgende keer!

Meer leren over bitcoin en andere crypto?

Bij de Bitcoin Consultant kan je terecht voor uiterst leerzame cursussen over bitcoin, blockchain-technologie en hoe hierin te investeren. Hiervoor biedt ik zelfs een gratis cursus voor beginners! Ook heb ik een bedrijfspagina op onze website waar je meer kunt lezen over mijn diensten.

Deel dit artikel
John van Meer

De Bitcoin Consultant voorziet kijkers al sinds 2018 van zeer interessante video’s in crypto omtrent nieuws en prijs analyses. Kijkers waarderen hem vanwege zijn nuchtere, objectieve en begrijpelijke kijk op crypto (koersen) met een vrolijke noot. Het is dan ook niet gek dat meer dan 6000 crypto enthousiasten zijn cursussen hebben gevolgd om betere traders en investeerders te worden.

Net binnen
Trending
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Man wint €314 miljoen maar kan fluiten naar fortuin, loterij weigert uitbetaling
Man wint €314 miljoen in loterij maar kan fluiten naar fortuin
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Zoveel belasting betaal jij in 2024 over €100.000 aan bitcoin
Zoveel belasting betaal jij in 2024 over €100.000 aan bitcoin
Bitcoin dit jaar naar $150.000, financieel expert legt uit waarom
Bitcoin ontploft en trekt de hele cryptomarkt mee omhoog
Advertentie
Advertentie