David van Ineveld David van Ineveld
02/01/2024 21:42 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 02/01/2024 20:47

Bitcoin ETF besluit: Gaat de markt omhoog of onderuit?

Bitcoin-BTC
icon-bitcoin
Bitcoin nieuws
Bitcoin ETF besluit: Gaat de markt omhoog of onderuit?

Het nieuwe jaar is begonnen en ik wil met jullie een zeer belangrijk onderwerp bespreken dat de crypto wereld op zijn kop kan zetten: de spot bitcoin (BTC) ETF.

Het is 2 januari 2024, en we staan aan de vooravond van mogelijk grote veranderingen in de cryptomarkt. De SEC staat op het punt een beslissing te nemen en de markt houdt haar adem in. Wat betekent dit voor bitcoin en andere cryptocurrencies?

Bitcoin koers wordt gedrukt door nieuwe uitspraken centrale bank VS
  • icon-bitcoin
    Bitcoin nieuws

De spanning rond de spot bitcoin ETF

De spot bitcoin-ETF is een belangrijk moment voor de cryptomarkt en de beslissing van de SEC komt er snel aan. In mijn video bespreek ik de mogelijke scenario’s die kunnen ontstaan door de beslissing van de SEC.

De deadline voor een van de aanvragen is 10 januari, maar geruchten en speculaties zwellen al sterk aan. Het kan de manier waarop investeerders naar Bitcoin kijken volledig veranderen

Dit is het moment waarop de markt op zijn hoede is. Gaat bitcoin een sterke stijging maken of wordt dit een “sell the news” evenement die leidt tot een crash? Het is een tijd van onzekerheid, maar ook van grote kansen.

Advertentie

Mijn strategie en advies

In mijn video bespreek ik hoe ik omga met deze situatie. Ik kijk naar de mogelijke volatiliteit en de verschillende analyses die rondzwerven op platforms zoals Twitter (of moet ik zeggen X?).

Mijn doel is om jullie een helder beeld te geven van wat er kan gebeuren en hoe je jezelf kunt positioneren in deze spannende tijden.

Ik duik ook in de technische analyse van bitcoin’s prijsbewegingen en bespreek de mogelijke impact van de halving die eraan komt. Dit zijn allemaal factoren die kunnen bijdragen aan de volatiliteit en kansen in de markt

Ik kijk naar verschillende indicatoren en de sentimenten die spelen binnen de crypto gemeenschap. Het is belangrijk om niet alleen te focussen op bitcoin, maar ook op de algehele markt en hoe andere crypto zoals ethereum (ETH) zich kunnen gedragen in deze periode

🚀 Nederlanders maken lezers van Crypto Insiders vandaag SHIBA miljonair; pak jouw gratis 1.000.000 SHIB
  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Bitcoin, crypto en aandelen

David is sinds 2013 actief met cryptocurrencies. In 2018 werd hij onderdeel van het team van Crypto Insiders waarbij hij wekelijks koersupdates en macro updates deelde. In 2021 is hij naast zijn werkzaamheden als aandeelhouder bij Catena Investments een YouTube-kanaal gestart om zijn kennis en inzichten te delen omtrent het investeren in crypto’s, aandelen, NFT’s en andere assets. Wil je meer weten over zijn visie en inzichten? Volg hem dan op zijn YouTube-kanaal!

Deel dit artikel
David van Ineveld

David is een ervaren investeerder in aandelen, obligaties, derivaten, cryptocurrencies en NFT’s. Tevens is David aandeelhouder van de Amsterdamse Investeringsmaatschappij Catena Investments en een groot voorstander van een schuldenvrij leven, een fysiek gezonde levensstijl en het beleven van zoveel mogelijk avonturen. Overdreven lekker leven is zijn motto! Op zijn YouTube kanaal (David van Ineveld) deelt hij zijn kennis, inzichten en ervaring omtrent het investeren, maar ook over andere onderwerpen waar hij dagelijks veel mee bezig is en waar hij het eindeloos lang over kan hebben! Daarnaast kun je David ook volgen op Instagram @davidvanineveld. David deelt een tot twee keer per week een video dus vergeet je niet te abonneren op zijn kanaal zodat je altijd als eerste op de hoogte bent van een nieuwe upload. Het is een goede investering 😉

Net binnen
Trending
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingvrij schenken in 2024: dit zijn de nieuwe regels
Belastingvrij schenken in 2024: dit zijn de nieuwe regels
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Crypto houders opgelet: belastingdienst gretig met aanslagen
Crypto houders opgelet: Belastingdienst gretig met aanslagen
bitpanda-crypto-exchange-bitvavo
Grote crypto exchange sluit per 1 februari de deuren in Nederland
Advertentie
Advertentie