Corné Marchand Corné Marchand
01/04/2024 12:01 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 01/04/2024 10:48

Bitcoin extreem bullish, maar alarmerend bericht in Ripple rechtszaak

Bitcoin-BTC Cardano-ADA XRP-XRP more-coins-icon
icon-bitcoin
Bitcoin nieuws

Hallo allemaal, ik heb weer een nieuwe video voor jullie waarin we een ronde langs de cryptovelden maken. Ik behandel een aantal interessante ontwikkelingen, en kijk ook vooruit. Met een markt die voortdurend in beweging is, valt er zoals altijd weer veel te bespreken. Hieronder geef ik jullie een voorproefje van de onderwerpen die in de video aan bod komen.

🚀 Nederlandse exchange viert bullmarkt: iedereen gratis crypto naar keuze
  • Advertentie
  • Bitvavo

Bitcoins koers nog altijd bullish, uitdagingen voor altcoins als XRP

Bitcoin (BTC) toont tekenen van een sterke bullish trend. De Fear and Greed index, een indicator die het algemene sentiment in de markt weergeeft, staat momenteel op 75, wat duidt op hebzucht. Dit is een reflectie van de positieve beweging in de markt, waarbij bitcoin consistent steun vindt boven zijn prijsrecord, een indicatie van een sterke bullish tendens.

Niet al het crypto nieuws is even positief. Ripple’s XRP bevindt zich in een precaire situatie met een mogelijke omkering van een gunstige rechtszaak, wat negatief nieuws voor de munt zou kunnen betekenen.

Ondertussen blijft Cardano (ADA) indruk maken met hoge ontwikkelingsactiviteiten, en is er sprake van een nieuwe AI alliantie die de concurrentie met bigtech aangaat.

Vooruitblik op de komende week voor cypto

In mijn video neem ik jullie ook mee in wat we de komende week kunnen verwachten in de cryptomarkt. Met een blik op de agenda’s van verschillende cryptocurrencies en belangrijke economische aankondigingen die van invloed kunnen zijn op de markt, bereid ik jullie voor op wat er mogelijk staat te gebeuren.

Genoeg om te bespreken dus! Hierboven bekijk je mijn nieuwste video.

Advertentie

Join de Cryptonite Familie!

Corné Marchand is sinds de bull-run van 2017 actief in het beleggen en traden van cryptocurrencies. Sinds januari 2021 is hij een eigen online platform gestart waarmee hij inmiddels al meer dan 2.500 mensen heeft geholpen om winstgevend te leren investeren en traden in crypto.

Wat onderscheidend is aan de methodes van Corné, is dat alles in jip-en-janneketaal wordt uitgelegd. Zo is het gemakkelijk voor iedereen te begrijpen, wat Corné ook terug ziet bij zijn leden. Mannen en vrouwen, van jong tot oud, zijn aan de slag gegaan met de Cryptonite methodes en traden nu winstgevend.

Corné’s slogan: ‘’kom bij de kleine groep met wolven en verlaat de kudde met schapen.’’

Wil je meer leren over de methodes van Corné, dan kun je je aanmelden voor zijn gratis cryptocurrency training.

Eerst wat meer te weten komen over Corné Marchand en zijn platform? Klik dan op deze link!

Deel dit artikel
Corné Marchand

Corné is sinds 2017 actief in het beleggen en traden van cryptocurrencies. Eind 2020 is hij op YouTube content gaan delen over verschillende crypto projecten, zijn methodes en aanvragen van zijn publiek. Dit is zo goed bevallen dat zijn platform binnen no-time uitgegroeide tot een groep van 60.000 abonnees op YouTube en optellend. Ook op Instagram (https://www.instagram.com/cornemarchand) groeit hij ontzettend hard, door zijn dagelijkse posts en zijn stories die meestal volledig vol staan met bruikbare crypto-informatie. Het crypto-enthousiasme van Corné sloeg over op een hele grote groep waaruit de oproep om een eigen training te maken steeds groter werd. Zo is begin 2021 zijn Cryptonite training ontstaan, waar inmiddels al meer dan 2.500 leden aan deelgenomen hebben. Het is zijn missie geworden om zoveel mogelijk mensen van jong tot oud, man tot vrouw en hoog- tot laagopgeleid te helpen om goed voorbereid de cryptowereld in te stappen en hier ook winstgevend te gaan zijn. Als je meer wil leren over Corné en zijn methodes kan je altijd een kijkje nemen op https://www.cornemarchand.nl

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie