Bitcoin is harder nodig dan ooit tevoren. Tuur Demeester te gast in Madelon Navigeert!

Tijd voor een gloednieuwe aflevering van Madelon Navigeert en deze vinden wij erg interessant! Madelon Vos heeft namelijk niemand minder te gast dan Tuur Demeester! Tuur, econoom en vroege investeerder in bitcoin, was voor het bestaan van de moeder aller cryptocurrencies al geboeid door virtueel geld en waagde zich dan ook met veel enthousiasme aan the big BTC. Tuur windt er geen doekjes om, bitcoin is harder nodig dan ooit tevoren! Of je nou pas recent over bitcoin gehoord hebt (kan dat überhaupt?!) of al langere tijd fan bent, deze video mag je echt niet missen!

Meer dan 3000 man ging je voor!

Madelon legt ook uit! Middels de cursussen van Madelon leer je onder andere hoe je veilig en vertrouwd aan de slag kan gaan met bitcoin en andere cryptocurrencies en hoe je winst kan boeken met het investeren in crypto. Kennismaken met Madelon? Bekijk dan ook haar gratis cursussen! 

Advertentie

In de gratis cursus Bitcoin Basics & Crypto’s krijg je een preview van onderwerpen als Bitcoin, andere cryptocurrencies, hoe deze veilig op te slaan en je eerste crypto’s aanschaffen. De eveneens kosteloze cursus Technische Analyse van A tot Z licht een tipje van de sluier als het gaat om de handel in cryptocurrencies en het lezen van de koersgrafieken die daar bij horen. Meer lezen over Madelon doe je op haar bedrijfspagina op Crypto Insiders!

Advertentie
Ad
Ad
SATOS
Reviewed
€15.348,40 Kopen
1
1
Bitonic
Reviewed
€15.081,40 Kopen
2
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€15.123,60 Kopen
3
3
Litebit
Reviewed
€15.167,80 Kopen
4
4
Bitvavo
Reviewed
€16.001,00 Kopen
Laatste nieuws