David van Ineveld David van Ineveld
26/09/2023 20:00 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 26/09/2023 20:00

Bitcoin kan maar niet door dit cruciale niveau heen breken

icon-bitcoin
Bitcoin nieuws

De crypto markten zijn zelden zo saai geweest. Bitcoin (BTC) en ethereum (ETH) bewegen nauwelijks en altcoins glijden langzaam weg. Veel mensen beginnen hun geduld te verliezen. Heb je je ooit afgevraagd hoe je kunt navigeren door de wervelwind van de crypto markt? 

Terwijl ik naar buiten kijk, kan ik niet anders dan nadenken over de huidige staat van de crypto markt. Het is een reis geweest vol ups en downs, en ik wil je meenemen op dit avontuur.

Goed nieuws! 🎉 Bitvavo geeft lezers vandaag gratis BTC, XRP of een andere crypto 🚀
  • Advertentie
  • Bitvavo

Bitcoin lijkt zich in een accumulatiefase te bevinden

In mijn nieuwste YouTube-video bespreek ik de recente ontwikkelingen in de Bitcoin markt. Na twee weken afwezigheid, waarin er niet veel veranderde, is het hoog tijd om de Bitcoin grafiek te analyseren.

De belangrijkste focus ligt op het feit dat Bitcoin momenteel in een accumulatiefase lijkt te zitten. De cruciale zone van $30.000 tot $32.000 is een kritisch niveau, maar we hebben niet veel beweging gezien.

Wat interessant is, is dat de 200-weken Moving Average een belangrijk ondersteuningsniveau lijkt te zijn rond de $25.000. Dit is een niveau waar investeerders mogelijk kansen kunnen zien.

Ik deel ook mijn persoonlijke strategie, genaamd Ultimate DCA. Deze dient voor langetermijninvesteringen in crypto, edelmetalen en aandelen. De cursus wordt volgende week gelanceerd en biedt levenslange toegang met voortdurende updates.

BTC ondervindt flinke weerstand van Moving Average

De grafiek laat zien dat Bitcoin moeite heeft om door de 21-maanden Moving Average te breken, wat een sterke weerstand is. Als we naar beneden gaan, zijn er niveaus rond $23.000 en zelfs $21.500 die interessant kunnen zijn voor accumulatie.

Het is belangrijk om de grafiek te blijven volgen en te wachten op duidelijke tekenen voordat je beslissingen neemt. De volatiliteit kan de komende tijd toenemen, dus blijf alert op de markt. Vergeet niet te abonneren op mijn kanaal voor updates over de marktontwikkelingen.

Bitcoin, NFT’s en aandelen

David is sinds 2013 actief met cryptocurrencies. In 2018 werd hij onderdeel van het team van Crypto Insiders waarbij hij wekelijks koersupdates en macro updates deelde. In 2021 is hij naast zijn werkzaamheden als aandeelhouder bij Catena Investments een YouTube-kanaal gestart om zijn kennis en inzichten te delen omtrent het investeren in crypto’s, aandelen, NFT’s en andere assets. Wil je meer weten over zijn visie en inzichten? Volg hem dan op zijn YouTube-kanaal!

Deel dit artikel
David van Ineveld

David is een ervaren investeerder in aandelen, obligaties, derivaten, cryptocurrencies en NFT’s. Tevens is David aandeelhouder van de Amsterdamse Investeringsmaatschappij Catena Investments en een groot voorstander van een schuldenvrij leven, een fysiek gezonde levensstijl en het beleven van zoveel mogelijk avonturen. Overdreven lekker leven is zijn motto! Op zijn YouTube kanaal (David van Ineveld) deelt hij zijn kennis, inzichten en ervaring omtrent het investeren, maar ook over andere onderwerpen waar hij dagelijks veel mee bezig is en waar hij het eindeloos lang over kan hebben! Daarnaast kun je David ook volgen op Instagram @davidvanineveld. David deelt een tot twee keer per week een video dus vergeet je niet te abonneren op zijn kanaal zodat je altijd als eerste op de hoogte bent van een nieuwe upload. Het is een goede investering 😉

Net binnen
Trending
Advertisement

Trending Bitcoin nieuws

We geven onze lezers vandaag €10 Bitcoin cadeau!
We geven onze lezers vandaag €10 Bitcoin cadeau!
Advertisement