Wiebe Koehoorn Wiebe Koehoorn
14/07/2022 17:15 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 14/07/2022 17:15

Bitcoin koers: 10% winst met deze trade!

icon-bitcoin
Bitcoin nieuws

Foto: Shutterstock/Marc Bruxelle

De komende twee weken zullen mijn video’s gericht zijn op de technische analyse van crypto en aandelen. Vandaag gaan we kijken naar de technische analyse van de bitcoin (BTC) koers en een mogelijk goede bitcoin trade op de korte termijn. Deze mogelijke trade is een long positie. Als we naar de dagelijkse bitcoin grafiek kijken, zien we dat we momenteel in een uptrend zitten. Ook de RSI is aan het stijgen op de dagelijkse grafiek.

🚀 Nederlandse exchange viert bullmarkt: iedereen gratis crypto naar keuze
  • Advertentie
  • Bitvavo

Stijgt Bitcoin koers volgens technische analyse?

Als we kijken naar de vier-uur-grafiek zien we verschillende dingen. We zien bijvoorbeeld dat we in een soort rising channel aan het traden zijn; zowel de support als de resistance stijgen op dit moment. Ook de verschillende ‘exponential moving average’ lijnen lijken positieve signalen af te geven voor de prijs van Bitcoin. Op de vier-uur-grafiek zien we ook dat de RSI aan het stijgen is én dat de RSI boven de ‘moving average’ lijn ligt, dit is vaak een goed teken. Daarnaast beweegt de moving average lijn zelf momenteel ook naar boven, wat ook bullish kan zijn.

Onthoud dat technische analyse niet in 100% van de gevallen werkt. Maak altijd zelf je eigen financiële beslissingen en kopieer anderen niet één op één. In deze video geef ik een handelsplan als voorbeeld van wat je met deze informatie zou kunnen doen. Dit is geen financieel advies, maak altijd je eigen keuzes.

Ikzelf ben eind 2019 in de wereld van crypto gedoken en heb me vanaf begin 2020 ook meer verdiept in aandelen. Inmiddels heb ik mijn levensmissie gevonden: een financieel gezond leven voor iedereen. Op mijn Engels- en Nederlandstalige YouTube-kanalen maak ik onder de naam ‘Nesami’ video’s over crypto en aandelen, waarbij ik gebruikmaak van mijn FUFITA-methode: fundamentele, financiële en technische analyse. Als het om crypto gaat, volg ik de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van bitcoin, altcoins en NFT’s. Ben je benieuwd hoe ik jou kan helpen bij het beleggen in crypto en aandelen? Neem dan eens een kijkje op mijn website, of begin meteen met het investeren in jezelf!

Deel dit artikel
Wiebe Koehoorn

Wiebe is eind 2019 in de wereld van crypto gedoken en heeft zich vanaf begin 2020 ook meer verdiept in aandelen. Inmiddels heeft hij zijn levensmissie gevonden: ervoor zorgen dat iedereen een financieel gezond leven kan leiden. Op zijn Engels- en Nederlandstalige YouTube-kanalen maakt hij onder de naam ‘Nesami’ video’s over crypto en aandelen, waarbij hij gebruikmaakt van zijn FUFITA-methode: fundamentele, financiële en technische analyse. Als het om crypto gaat, volgt Wiebe de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van bitcoin, altcoins en NFT’s. Wiebe voert zijn levensmissie uit door veel waarde te bieden in zijn video’s, e-books en Discord-community. Ben je benieuwd hoe Wiebe jou kan helpen bij het beleggen in crypto en aandelen? Neem dan eens een kijkje op zijn website https://www.nesami.com/nl.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie