David van Ineveld David van Ineveld
16/08/2023 17:30 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 09/10/2023 22:09

Bitcoin koers: Dit zijn de momenten waarom het draait

icon-bitcoin
Bitcoin nieuws

De crypto markten zijn zelden zo saai geweest. Bitcoin (BTC) en ethereum (ETH) bewegen nauwelijks en altcoins glijden langzaam weg. Veel mensen beginnen hun geduld te verliezen. Heb je je ooit afgevraagd hoe je kunt navigeren door de wervelwind van de cryptomarkt? Terwijl ik naar buiten kijk, kan ik niet anders dan nadenken over de huidige staat van de cryptomarkt. Het is een reis geweest vol ups en downs, en ik wil je meenemen op dit avontuur.

In mijn nieuwste video deel ik mijn persoonlijke reis. Van de uitdagingen van stijgende levenskosten tot het vasthouden aan mijn langetermijnvisie, ondanks de turbulente marktomstandigheden. Je zult ontdekken waarom ik blijf ‘zaaien’ tijdens bear-markten en hoe ik me voorbereid om te ‘oogsten’ wanneer de tijden beter zijn.

🚀 Gratis crypto: Nederlandse broker maakt lezers van Crypto Insiders vandaag SHIB miljonair; pak jouw gratis 1.500.000 SHIB
  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Bitcoin, Ethereum, Fantom, Algorand analyses en meer

Ik duik diep in projecten zoals fantom, bitcoin, ethereum en algorand, en onthul waarom ik zo gepassioneerd ben over hun toekomst. Maar het gaat niet alleen om mij; het gaat om ons allemaal. Het gaat om geloven in een technologiegedreven toekomst, zelfs als de weg ernaartoe soms onzeker is.

In deze video ga ik in op deze situatie. Ik bespreek een aantal belangrijke support niveaus, leg uit waarom ik het voordeel van de twijfel aan de bears geef, maar vertel ook waarom ik bullish ben op crypto op deze niveaus. Als laatste ga ik ook in waarom ik door blijf gaan met accumuleren.

Dus, ben je klaar voor een diepgaande duik in de cryptowereld? Wil je ontdekken hoe je geduldig en strategisch kunt zijn, zelfs als de markt je test? Sluit je dan bij mij aan en bekijk mijn nieuwste video. Samen kunnen we de toekomst van crypto verkennen en vormgeven. Dit zijn de momenten waarop het verschil wordt gemaakt!

Advertisement

Bitcoin, NFT’s en aandelen

David is sinds 2013 actief met cryptocurrencies. In 2018 werd hij onderdeel van het team van Crypto Insiders waarbij hij wekelijks koersupdates en macro updates deelde. In 2021 is hij naast zijn werkzaamheden als aandeelhouder bij Catena Investments een YouTube-kanaal gestart om zijn kennis en inzichten te delen omtrent het investeren in crypto’s, aandelen, NFT’s en andere assets. Wil je meer weten over zijn visie en inzichten? Volg hem dan op zijn YouTube-kanaal!

Deel dit artikel
David van Ineveld

David is een ervaren investeerder in aandelen, obligaties, derivaten, cryptocurrencies en NFT’s. Tevens is David aandeelhouder van de Amsterdamse Investeringsmaatschappij Catena Investments en een groot voorstander van een schuldenvrij leven, een fysiek gezonde levensstijl en het beleven van zoveel mogelijk avonturen. Overdreven lekker leven is zijn motto! Op zijn YouTube kanaal (David van Ineveld) deelt hij zijn kennis, inzichten en ervaring omtrent het investeren, maar ook over andere onderwerpen waar hij dagelijks veel mee bezig is en waar hij het eindeloos lang over kan hebben! Daarnaast kun je David ook volgen op Instagram @davidvanineveld. David deelt een tot twee keer per week een video dus vergeet je niet te abonneren op zijn kanaal zodat je altijd als eerste op de hoogte bent van een nieuwe upload. Het is een goede investering 😉

Net binnen
Trending
goudkoorts-man-vindt-klomp-goud-goldrepublic
Man vindt enorme goudklomp van 4,6kg en slaat de jackpot
Magazijnmanager wordt miljonair: crypto investering steeg x1200
Magazijnmanager wordt miljonair: crypto investering steeg x1200
crypto-belasting-toezicht
Nederlandse crypto houders opgelet: Belastingdienst gaat strenger optreden
Man koopt goedkoop schilderij, blijkt Rembrandt van €17 miljoen te zijn
Man koopt goedkoop schilderij, blijkt Rembrandt van €17 miljoen te zijn
Wat had een €1.000 bitcoin investering in januari je nu opgeleverd?
Wat had een €1.000 bitcoin investering in januari je nu opgeleverd?
Advertisement

Trending Bitcoin nieuws

We geven onze lezers vandaag €10 Bitcoin cadeau!
We geven onze lezers vandaag €10 Bitcoin cadeau!
Advertisement