David van Ineveld David van Ineveld
28/11/2023 19:04 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 28/11/2023 15:05

Bitcoin koers maakt interessante beweging, hier zie ik kansen

Bitcoin-BTC Ethereum-ETH more-coins-icon
icon-ethereum
Ethereum nieuws

Hallo en welkom bij weer een gloedje nieuwe video-update over de cryptomarkt. Het is vandaag dinsdag 28 november, en ik wil met jullie de recente ontwikkelingen in de cryptowereld bespreken. In deze video behandel ik bitcoin (BTC), ethereum (ETH), en avalanche (AVAX). Deze analyse is gebaseerd op mijn eigen visie en is geen financieel advies.

Beroemde miljardair koopt $200 miljoen aan bitcoin en ethereum
  • icon-ethereum
    Ethereum nieuws

Bitcoin bij grote weerstand

De bitcoin grafiek laat interessante bewegingen zien. We zien dat de weerstand rond de $38.000 een belangrijk punt is om in de gaten te houden. De koers van bitcoin heeft recentelijk support gevonden rond de $35.700, wat een goed accumulatiemoment bleek.

Interessant is dat, ondanks een korte stijging boven deze weerstand, de koers toch weer onder deze $38.000 sloot. Dit wijst op een aanhoudende weerstand op dit niveau.

De prijsactie van bitcoin lijkt daarbij voorspelbaar binnen bepaalde grenzen. Het neerwaartse momentum is relatief klein vergeleken met het opwaartse momentum. Dit kan als bullish worden geïnterpreteerd. De 21-dagen Moving Average fungeert als support, maar wordt momenteel veelvuldig getest.

Ik wacht momenteel dan ook af en kijk naar de koersbewegingen rond de $38.000. Een doorbraak hierboven kan leiden tot een stijging naar rond de $40.000 tot $41.000.

Persoonlijk vind ik dit geen moment om te accumuleren, aangezien ik al geaccumuleerd heb rond de $35.700. Ik wacht af en houd de weerstand van $38.000 nauwlettend in de gaten. De koers kan zijwaarts blijven bewegen, wat gunstig kan zijn voor de momentumindicatoren.

Voor een meer diepgaandere analyse én een analyse van ethereum en AVAX, bekijk mijn video hierboven. Daarin praat ik je weer helemaal bij voor wat betreft de crypto koersen!

Advertentie

Bitcoin, NFT’s en aandelen

David is sinds 2013 actief met cryptocurrencies. In 2018 werd hij onderdeel van het team van Crypto Insiders waarbij hij wekelijks koersupdates en macro updates deelde. In 2021 is hij naast zijn werkzaamheden als aandeelhouder bij Catena Investments een YouTube-kanaal gestart om zijn kennis en inzichten te delen omtrent het investeren in crypto’s, aandelen, NFT’s en andere assets. Wil je meer weten over zijn visie en inzichten? Volg hem dan op zijn YouTube-kanaal!

Deel dit artikel
David van Ineveld

David is een ervaren investeerder in aandelen, obligaties, derivaten, cryptocurrencies en NFT’s. Tevens is David aandeelhouder van de Amsterdamse Investeringsmaatschappij Catena Investments en een groot voorstander van een schuldenvrij leven, een fysiek gezonde levensstijl en het beleven van zoveel mogelijk avonturen. Overdreven lekker leven is zijn motto! Op zijn YouTube kanaal (David van Ineveld) deelt hij zijn kennis, inzichten en ervaring omtrent het investeren, maar ook over andere onderwerpen waar hij dagelijks veel mee bezig is en waar hij het eindeloos lang over kan hebben! Daarnaast kun je David ook volgen op Instagram @davidvanineveld. David deelt een tot twee keer per week een video dus vergeet je niet te abonneren op zijn kanaal zodat je altijd als eerste op de hoogte bent van een nieuwe upload. Het is een goede investering 😉

Net binnen
Trending
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingvrij schenken in 2024: dit zijn de nieuwe regels
Belastingvrij schenken in 2024: dit zijn de nieuwe regels
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Crypto houders opgelet: belastingdienst gretig met aanslagen
Crypto houders opgelet: Belastingdienst gretig met aanslagen
bitpanda-crypto-exchange-bitvavo
Grote crypto exchange sluit per 1 februari de deuren in Nederland
Advertentie
Advertentie