Corné Marchand Corné Marchand
09/01/2024 12:19 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 09/01/2024 10:45

Bitcoin koers naar $25.000 bij ETF afkeuring? Dit is mijn gameplan

Bitcoin-BTC
icon-bitcoin
Bitcoin nieuws

Foto: Corné Marchand

In deze video bespreek ik hoe de prijs van Bitcoin (BTC) mogelijk terug kan zakken naar $25.000 als de langverwachte Exchange-Traded Fund (ETF) niet wordt goedgekeurd. De beslissing over de goedkeuring wordt verwacht op 10 januari, en de crypto-community is gespannen in afwachting van het resultaat. Ik bekijk de verschillende mogelijke scenario’s en bespreek hoe investeerders zich kunnen voorbereiden op de verschillende uitkomsten.

Start gratis met crypto 📈: Alle Nederlanders krijgen in april gratis crypto
  • Advertentie
  • Bitvavo

Bitcoin ETF: Wat kunnen we verwachten?

Deze week zullen we getuige zijn van de cruciale beslissing omtrent de goedkeuring van de Bitcoin ETF, die gepland staat op 10 januari. Volgens analisten is er een positieve stemming, met zelfs verhoogde kansen tot 95% op goedkeuring. Echter is voorzichtigheid geboden, gezien de mogelijkheid van uitstel door de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC).

Als de ETF wordt afgewezen, kunnen we volgens een aanzienlijke pullback in de Bitcoin koers verwachten. In de video deel ik mijn eigen plan voor zowel bullish als bearish scenario’s.

Naast Bitcoin kijk ik ook naar mogelijke bewegingen in ethereum (ETH) en andere altcoins in het geval van een positieve ETF-beslissing. Ik onthul specifieke niveaus en orders voor altcoins, benadrukkend dat het cruciaal is om niet al het kapitaal op één munt te concentreren.

Join de Cryptonite Familie!

Corné Marchand is sinds de bull-run van 2017 actief in het beleggen en traden van crypto. Sinds januari 2021 is hij een eigen online platform gestart waarmee hij inmiddels al meer dan 2.500 mensen heeft geholpen om winstgevend te leren investeren en traden in crypto.

Wat onderscheidend is aan de methodes van Corné, is dat alles in jip-en-janneketaal wordt uitgelegd. Zo is het gemakkelijk voor iedereen te begrijpen, wat Corné ook terug ziet bij zijn leden. Mannen en vrouwen, van jong tot oud, zijn aan de slag gegaan met de Cryptonite methodes en traden nu winstgevend.

Corné’s slogan: ‘’kom bij de kleine groep met wolven en verlaat de kudde met schapen.’’

Wil je meer leren over de methodes van Corné, dan kun je je aanmelden voor zijn gratis cryptocurrency training.

Eerst wat meer te weten komen over Corné Marchand en zijn platform? Klik dan op deze link!

Deel dit artikel
Corné Marchand

Corné is sinds 2017 actief in het beleggen en traden van cryptocurrencies. Eind 2020 is hij op YouTube content gaan delen over verschillende crypto projecten, zijn methodes en aanvragen van zijn publiek. Dit is zo goed bevallen dat zijn platform binnen no-time uitgegroeide tot een groep van 60.000 abonnees op YouTube en optellend. Ook op Instagram (https://www.instagram.com/cornemarchand) groeit hij ontzettend hard, door zijn dagelijkse posts en zijn stories die meestal volledig vol staan met bruikbare crypto-informatie. Het crypto-enthousiasme van Corné sloeg over op een hele grote groep waaruit de oproep om een eigen training te maken steeds groter werd. Zo is begin 2021 zijn Cryptonite training ontstaan, waar inmiddels al meer dan 2.500 leden aan deelgenomen hebben. Het is zijn missie geworden om zoveel mogelijk mensen van jong tot oud, man tot vrouw en hoog- tot laagopgeleid te helpen om goed voorbereid de cryptowereld in te stappen en hier ook winstgevend te gaan zijn. Als je meer wil leren over Corné en zijn methodes kan je altijd een kijkje nemen op https://www.cornemarchand.nl

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie