Koop nu het goedkoopst bitcoin bij Bitvavo

Bitcoin koers zal iets terugzakken door CME Gap, zegt analist, maar blijft bullish op lange termijn

Willy Woo, een populaire cryptocurrency analist, meldt dat hij verwacht dat de zogeheten Chicago Mercantile Exchange (CME) Gap binnenkort gevuld zal worden. Daardoor zal de koers van bitcoin (BTC) wellicht terug vallen naar laag in de $11.000.

- Advertentie -

Woo zegt dat hij zich normaliter meer richt op fundamentele analyses op de lange termijn, maar voor de uitzondering bracht hij een keer een technische analyse (TA) voor de korte termijn uit.

Dit is een technische analyse op korte termijn in plaats van mijn normale fundamentele; wees gewaarschuwd, korte termijn analyses hebben een veel lagere betrouwbaarheid, en zijn meer voor casinospelers.

Samenvatting: ik vermoed dat de laatste CME Gap (wat er in het groen van over is) kan worden opgevuld.

Woo voegt daaraan toe dat hij een “verborgen distributie” ziet in de koers op de spotmarkt. Er is een verkoopvolume dat nog niet weerspiegeld is in de prijs. Volgens Woo lijkt het huidige patroon op de distributie uit de zogeheten Wyckoffian methode, een marktanalysetool.

De prijs kan dus terugzakken naar ongeveer $11.000-$11.200, enkele procenten onder de huidige koers. Toch ziet Woo dit niet als een probleem, maar eerder als een koopmoment, aangezien op fundamenteel niveau de koers er nog steeds zeer bullish uitziet.

De on-chain fundamentals, die 3-6 weken zijn op de minimale tijdsbestekken, zijn nog steeds ongewijzigd in bullish modus. Als we een pullback krijgen, zou ik het als een kans beschouwen om kapitaal in BTC in te zetten, als je de 10k-zone hebt gemist.

De CME Gap is een gat in de koers dat ontstaat wanneer de CME beurs in het weekend sluit, terwijl spotmarkten openblijven. CME Gaps worden niet altijd gevuld. De GAP op $9.600 staat al enkele maanden open, analisten speculeren al een tijdje over wanneer deze gevuld gaat worden, maar de kans daarop lijkt alleen maar kleiner te worden.

 

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€11.066,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.098,50 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€11.126,50 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€11.147,20 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€11.261,80 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.261,80 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€11.066,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.098,50 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€11.126,50 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€11.147,20 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin bulls zetten door!

Daar was 'ie dan, de expansie van de beweging die afgelopen 8 oktober werd ingezet. Alle ingrediënten zijn momenteel aanwezig om de bitcoin koers...