John van Meer John van Meer
19/02/2024 07:09 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 19/02/2024 07:12

Bitcoin naar $57.000 of $48.000? John deelt prijsanalyse

Bitcoin-BTC
icon-bitcoin
Bitcoin nieuws

Foto: de Bitcoin Consultant

Welkom bij deze educatieve koersanalyse! Bitcoin (BTC) consolideert al enkele dagen rond de 52.000 dollar en lijkt zich klaar te maken voor een volgende grote koersbeweging. In deze video bekijk ik de huidige stand van zaken en deel ik de mogelijke scenario’s voor de prijs van bitcoin. Ook behandel ik kort hoe blur (BLUR) er momenteel voorstaat.

Crypto en aandelen op rand van ernstige prijscorrectie, zegt expert
  • icon-bitcoin
    Bitcoin nieuws

BTC koers op belangrijk punt

Op dit moment staat bitcoin op een cruciaal punt, met de vraag of het zal stijgen naar 57.000 dollar of een correctie zal ondergaan richting $46.000-$48.000. De markt lijkt te wachten op een duidelijke richting.

Op technisch gebied zien we op verschillende timeframes patronen die zowel een verdere stijging als een mogelijke correctie suggereren.

De RSI-indicator, het handelsvolume en trendlijnen geven inzicht in de krachten die de koers beïnvloeden. Een recente daling en toenemend volume op de dagelijkse grafiek wijzen op voorzichtigheid, maar het patroon van hogere highs en lows duidt op een voortzetting van de opwaartse trend.

Voor een uitgebreide koersanalyse raad ik je aan bovenstaande video te bekijken.

Advertentie

Blur: de nieuwe crypto ster

Tot slot werpen we een blik op BLUR, een nieuwe cryptomunt. BLUR is de native coin van Blur Network, een platform ontworpen om privé en veilige transacties mogelijk te maken met de nadruk op de privacy van de gebruiker.

BLUR heeft onlangs aanzienlijke aandacht getrokken met een opmerkelijke listing pump. In mijn nieuwste video duik ik de grafiek in en deel ik mijn verwachting voor de nabije toekomst.

Start gratis met crypto 📈: Alle Nederlanders krijgen in april gratis crypto
  • Advertentie
  • Bitvavo

Join de “de Bitcoin Consultant” community

John sluit zijn video’s altijd af met “happy trading”. Want dat is wat hij voor traders doet: hij maakt de moeilijke materie begrijpelijk middels de Youtube video’s en cursusaanbod waardoor traden een “happy” onderneming wordt. Duizenden hebben zijn cursussen al gevolgd en je kunt hier beginnen met de gratis kennismakingscursus. Naast de wekelijkse video’s kun je ook meer updates krijgen in zijn gratis Telegram.

Deel dit artikel
John van Meer

De Bitcoin Consultant voorziet kijkers al sinds 2018 van zeer interessante video’s in crypto omtrent nieuws en prijs analyses. Kijkers waarderen hem vanwege zijn nuchtere, objectieve en begrijpelijke kijk op crypto (koersen) met een vrolijke noot. Het is dan ook niet gek dat meer dan 6000 crypto enthousiasten zijn cursussen hebben gevolgd om betere traders en investeerders te worden.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie