Bitcoin nog in opwaarts trendkanaal? The Great Reset! Madelon Praat je bij!

Gisteren verscheen weer een nieuwe aflevering van Madelon Praat! Ook in deze aflevering praat Madelon je weer bij over het laatste macro-economische nieuws en het nieuws omtrent bitcoin!

- Advertentie -

In aflevering nummer 76 wordt uitgebreid gepraat over The Great Reset, naar aanleiding van de uitspraken van het Internationaal Monetair Fonds (IMF), waar Madelon in haar vorige video al over sprak. Uiteraard duikt ze ook weer de crypto-markt in. Blijft bitcoin in de opwaartse trend? Bekijk de video van Madelon hieronder en geniet weer van super interessante info!

Madelon praat je niet alleen bij, maar geeft ook uitleg! In de cursussen van Madelon kun je onder andere leren hoe je veilig en vertrouwd aan de slag kan gaan met bitcoin en andere cryptocurrencies en hoe je winst kan boeken met het investeren in crypto. Heb je de basics al onder de knie? Dan kan je ook kennis opdoen over marktbewegingen en traden!

- Advertentie -
Ad
SATOS
Reviewed
€16.058,40 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€15.783,40 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€15.852,90 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€15.872,30 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€15.883,20 Kopen
Laatste nieuws

Bitcoin (BTC) prijs zakt $1.000 in waarde maar vindt support, deze...

0
De afgelopen 24 uur is bitcoin (BTC) een aantal procenten teruggezakt maar na support te hebben gevonden lijkt de koers nu weer wat te kunnen stijgen....
- Advertentie -
Expert analyses

Bitcoin even in niemandsland? Deze altcoin hou ik in de gaten!

Een paar maanden geleden leek de $20.000 heel ver weg. Na de all time high van vorige week vrijdag was het deze week weer...