Corné Marchand
15/08/2023 10:50 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 15/08/2023 10:50

Bitcoin signaal knippert groen, bullmarkt op komst?

icon-bitcoin
Bitcoin nieuws

Foto: Pisit.Sj/Shutterstock

In deze video duik ik dieper in de huidige trends en voorspellingen rondom Bitcoin (BTC). Zo zijn er aanwijzingen die suggereren dat we aan de vooravond van een nieuwe bullmarkt kunnen staan.

🔔 Vandaag: Alle Nederlanders crypto-bezitters krijgen €60 gratis goud
  • Advertentie
  • GoldRepublic

Bitcoin halving en voorbereiding

Waar we het onder andere over gaan hebben is de aanstaande Bitcoin halving in 2024. Deze gebeurtenis, gepland voor rond 12 april 2024, heeft historisch gezien een grote invloed gehad op de prijs van bitcoin. Gezien het feit dat we al voorbij april 2023 zijn, is het cruciaal om te begrijpen dat de start van de bullmarkt elk moment kan plaatsvinden.

Ik deel daarnaast ook mijn persoonlijke investeringsstrategieën en hoe ik mijn posities in verschillende cryptocurrencies, zoals bitcoin, ethereum en dogecoin, versterk. Het is essentieel om op het juiste moment in te stappen, idealiter tijdens een bearmarket of net voor de start van een bullmarkt, en vervolgens het geduld te hebben om te wachten.

BTC indicator toont positieve signalen

Een ander interessant punt dat ik bespreek, is de Moving Average Convergence Divergence (MACD) indicator voor bitcoin. Deze indicator toont momenteel vergelijkbare patronen als die we zagen in september en oktober 2020, wat voorafging aan een all-time high het jaar erna. Als deze patronen zich herhalen, suggereren sommige analyses dat bitcoin een nieuwe piek zou kunnen bereiken rond de $145.000.

Advertisement

Join de Cryptonite Familie!

Corné Marchand is sinds de bull-run van 2017 actief in het beleggen en traden van cryptocurrencies. Sinds januari 2021 is hij een eigen online platform gestart waarmee hij inmiddels al meer dan 2.500 mensen heeft geholpen om winstgevend te leren investeren en traden in crypto.

Wat onderscheidend is aan de methodes van Corné, is dat alles in jip-en-janneketaal wordt uitgelegd. Zo is het gemakkelijk voor iedereen te begrijpen, wat Corné ook terug ziet bij zijn leden. Mannen en vrouwen, van jong tot oud, zijn aan de slag gegaan met de Cryptonite methodes en traden nu winstgevend.

Corné zijn slogan: ‘’kom bij de kleine groep met wolven en verlaat de kudde met schapen’’

Wil je meer leren over de methodes van Corné, dan kun je je aanmelden voor zijn gratis cryptocurrency training.

Eerst wat meer te weten komen over Corné Marchand en zijn platform? Klik dan op deze link!

Deel dit artikel
Corné Marchand

Corné is sinds 2017 actief in het beleggen en traden van cryptocurrencies. Eind 2020 is hij op YouTube content gaan delen over verschillende crypto projecten, zijn methodes en aanvragen van zijn publiek. Dit is zo goed bevallen dat zijn platform binnen no-time uitgegroeide tot een groep van 60.000 abonnees op YouTube en optellend. Ook op Instagram (https://www.instagram.com/cornemarchand) groeit hij ontzettend hard, door zijn dagelijkse posts en zijn stories die meestal volledig vol staan met bruikbare crypto-informatie. Het crypto-enthousiasme van Corné sloeg over op een hele grote groep waaruit de oproep om een eigen training te maken steeds groter werd. Zo is begin 2021 zijn Cryptonite training ontstaan, waar inmiddels al meer dan 2.500 leden aan deelgenomen hebben. Het is zijn missie geworden om zoveel mogelijk mensen van jong tot oud, man tot vrouw en hoog- tot laagopgeleid te helpen om goed voorbereid de cryptowereld in te stappen en hier ook winstgevend te gaan zijn. Als je meer wil leren over Corné en zijn methodes kan je altijd een kijkje nemen op https://www.cornemarchand.nl

Net binnen
Trending
goudkoorts-man-vindt-klomp-goud-goldrepublic
Man vindt enorme goudklomp van 4,6kg en slaat de jackpot
Magazijnmanager wordt miljonair: crypto investering steeg x1200
Magazijnmanager wordt miljonair: crypto investering steeg x1200
crypto-belasting-toezicht
Nederlandse crypto houders opgelet: Belastingdienst gaat strenger optreden
Man koopt goedkoop schilderij, blijkt Rembrandt van €17 miljoen te zijn
Man koopt goedkoop schilderij, blijkt Rembrandt van €17 miljoen te zijn
Wat had een €1.000 bitcoin investering in januari je nu opgeleverd?
Wat had een €1.000 bitcoin investering in januari je nu opgeleverd?
Advertisement

Trending Bitcoin nieuws

We geven onze lezers vandaag €10 Bitcoin cadeau!
We geven onze lezers vandaag €10 Bitcoin cadeau!
Advertisement