Corné Marchand Corné Marchand
19/01/2024 21:28 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 19/01/2024 18:51

Bitcoin staat er slecht voor – wat kunnen we verwachten?

Bitcoin-BTC
icon-bitcoin
Bitcoin nieuws

In deze nieuwe video kijken we vooral naar bitcoin (BTC). De koers van de koning der cryptocurrencies staat er momenteel niet goed voor en ik ga kijken wat er mogelijk te gebeuren staat in de nabije toekomst.

Nieuwe Bitcoin-memecoin wordt weggegeven aan Runestone-holders
  • icon-bitcoin
    Bitcoin nieuws

Bitcoin koers: bloed aan de muur?

Vandaag zagen we een behoorlijk rode crypto markt en de koers van BTC zakte zelfs onder de belangrijke zone van $41.000 na een daling van meer 4,5%. Over de afgelopen 7 dagen zelfs meer dan 10% onder water. Dit terwijl we kort geleden de ETF’s goedgekeurd zagen worden.

Dat de koers zou dalen na de komst van de Bitcoin spot ETF’s is voor mij eigenlijk geen verrassing. Een correctie is wat mij betreft ook gewoon nodig nu in de markt, aangezien we al lange tijd eigenlijk alleen maar aan het stijgen zijn. Op de korte termijn kun je daarom ook wat minder bullish zijn.

Dat zien we ook op de grafiek van BTC terug. Het ziet er simpelweg niet heel erg goed uit en mogelijk dat we meer beweging naar beweging kunnen verwachten, wellicht na een korte bounce.

Wil je de volledige analyse zien en te weten komen wat ik verwacht dat er precies gaat gebeuren de komende week? Kijk dan mijn laatste video hierboven.

Join de Cryptonite Familie!

Corné Marchand is sinds de bull-run van 2017 actief in het beleggen en traden van crypto. Sinds januari 2021 is hij een eigen online platform gestart waarmee hij inmiddels al meer dan 2.500 mensen heeft geholpen om winstgevend te leren investeren en traden in crypto.

Wat onderscheidend is aan de methodes van Corné, is dat alles in jip-en-janneketaal wordt uitgelegd. Zo is het gemakkelijk voor iedereen te begrijpen, wat Corné ook terug ziet bij zijn leden. Mannen en vrouwen, van jong tot oud, zijn aan de slag gegaan met de Cryptonite methodes en traden nu winstgevend.

Corné’s slogan: ‘’kom bij de kleine groep met wolven en verlaat de kudde met schapen.’’

Wil je meer leren over de methodes van Corné, dan kun je je aanmelden voor zijn gratis cryptocurrency training.

Eerst wat meer te weten komen over Corné Marchand en zijn platform? Klik dan op deze link!

Deel dit artikel
Corné Marchand

Corné is sinds 2017 actief in het beleggen en traden van cryptocurrencies. Eind 2020 is hij op YouTube content gaan delen over verschillende crypto projecten, zijn methodes en aanvragen van zijn publiek. Dit is zo goed bevallen dat zijn platform binnen no-time uitgegroeide tot een groep van 60.000 abonnees op YouTube en optellend. Ook op Instagram (https://www.instagram.com/cornemarchand) groeit hij ontzettend hard, door zijn dagelijkse posts en zijn stories die meestal volledig vol staan met bruikbare crypto-informatie. Het crypto-enthousiasme van Corné sloeg over op een hele grote groep waaruit de oproep om een eigen training te maken steeds groter werd. Zo is begin 2021 zijn Cryptonite training ontstaan, waar inmiddels al meer dan 2.500 leden aan deelgenomen hebben. Het is zijn missie geworden om zoveel mogelijk mensen van jong tot oud, man tot vrouw en hoog- tot laagopgeleid te helpen om goed voorbereid de cryptowereld in te stappen en hier ook winstgevend te gaan zijn. Als je meer wil leren over Corné en zijn methodes kan je altijd een kijkje nemen op https://www.cornemarchand.nl

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie