Elroy Heisterkamp Elroy Heisterkamp
25/01/2023 18:46 1 min. leestijd
Bijgewerkt op 07/09/2023 10:20

Bitcoin: Toch nog 1 level hoger? Hier moet je op letten

icon-bitcoin
Bitcoin nieuws

De bitcoin (BTC) koers is de afgelopen dagen voornamelijk zijwaarts aan het bewegen. Zo probeert Bitcoin tussen de support van $22.300 en de weerstand van $23.200 zijn weg te vinden.

Maar wat kunnen we van de bitcoin koers verwachten in de aankomende dagen? In mijn nieuwste video ga ik op deze vraag dieper in. Klik op de link hierboven om ‘m gelijk te kijken!

Start gratis met crypto 📈: Alle Nederlanders krijgen in april gratis crypto
  • Advertentie
  • Bitvavo

Gaat bitcoin de $24.000 opzoeken?

De koers van bitcoin is erg sterk op dit moment. Als wij bitcoin vergelijken met bijvoorbeeld ethereum (ETH), dan daalde bitcoin afgelopen nacht een stuk minder hard.

Ook wanneer wij bitcoin analyseren op de 4 uur en 12 uur grafieken, dan zien we dat de relative strength index (RSI) indicator behoorlijk is afgekoeld. Dit duidt zelfs op de grafiek van de Bitcoin CME Futures op een zogenaamde hidden bullish divergence. Dit lijken sterke signalen te zijn, alleen moet we natuurlijk eerst nog op confirmatie wachten.

Mocht dit bullish sentiment aanhouden, dan lijkt er veel hoop te zijn dat bitcoin richting het gebied tussen $23.700 en $24.000 kan stijgen. Dan mag de koers echter niet de eerdergenoemde support van $22.300 verliezen! 

Deel dit artikel
Elroy Heisterkamp

In 2014 Elroy Heisterkamp kwam voor het eerst in aanraking met bitcoin. Zo heeft hij al een aantal flinke pieken en dalen in de markt meegemaakt. In 2017 heeft Elroy zich volledig verdiept in het (day) traden van cryptocurrencies en is daarmee in 2018 zijn eigen onderneming ‘Het Crypto Huis’ begonnen. Doordat zijn reis verliep van een beginnende investeerder, via verliezen, naar winsten en daarna nog een aantal keren grote verliezen – wist hij precies welke praktische fouten men niet moet maken. Dus is uiteindelijk uitgeschreven in zijn eigen Trading & Mindset Cursus. Vandaag de dag is Elroy full-time daghandelaar en deelt zijn Technische analyses en ervaring op zijn eigen YouTube Kanal: Elroy Ryon – Crypto & Investeren. Mocht je hem ook willen volgen op bijvoorbeeld instagram, dan kan jij hem terug vinden op @ElroyRyon. Zijn motto: “Begin vandaag nog met investeren in jezelf, dan komt de rest vanzelf!”

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie