John van Meer John van Meer
25/02/2024 19:13 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 25/02/2024 18:53

Bitcoin uitbraak nabij? Ontdek waarom deze altcoin x33 kan stijgen

Bitcoin-BTC Ethereum-ETH
icon-bitcoin
Bitcoin nieuws

Dag mensen en welkom bij mijn nieuwste crypto-video. In deze video bekijk ik de huidige situatie op de markt en biedt ik nieuwe inzichten in de mogelijke toekomstige bewegingen van bitcoin (BTC), ethereum (ETH) en meer.

Slecht nieuws voor miners: hype van Bitcoin-Runes neemt af
  • icon-bitcoin
    Bitcoin nieuws

De Bitcoin consolidatie

Op dit moment bevindt Bitcoin zich in een zijwaartse beweging. Vaak wordt dit geïnterpreteerd als een periode van consolidatie, waarbij de markt zich voorbereidt op een mogelijke volgende grote beweging.

Een opvallend punt is de heersende extreme hebzucht, aangegeven door de Greed & Fear Index. Deze hoge hebzucht kan duiden op naderende uitdagingen, en daarom is het essentieel om kritieke niveaus in de gaten te houden.

Een paar van deze kritieke niveaus behandel ik in de video. Deze kunnen fungeren als mogelijke doelen of obstakels, afhankelijk van hoe de markt reageert op deze prijsniveaus. In dergelijke situaties is voorzichtigheid geboden, en het monitoren van zowel steun- als weerstandsniveaus is van groot belang.

Advertentie

De Ethereum update

Een ander belangrijk aspect dat mijn aandacht trekt, is de aankondiging van de Dencun-update voor Ethereum op 14 maart. Deze update introduceert proto-danksharding op het Ethereum-netwerk.

In de video licht ik toe waarom het van belang is om de mogelijke impact van deze update op de liquiditeit te begrijpen, aangezien dit invloed kan hebben op de prijsontwikkeling van Ethereum.

📈 Nederlanders op Bitvavo of Bybit slaan jackpot: 135% in 6 maanden door Nederlandse AI-trading start-up 🚀
  • Advertentie
  • Diamond Pigs

De Altcoin kans

In de video behandel ik ook een opkomende altcoin: dovi (DOVI). Met een bescheiden marktkapitalisatie van $6 miljoen biedt het mogelijkheden voor aanzienlijke groei, met een theoretisch potentieel van wel 33 keer.

Het is belangrijk op te merken dat deze analyse gebaseerd is op technische factoren en niet als absolute voorspellingen moet worden beschouwd.

Het ontdekken van kansen in opkomende altcoins benadrukt de voortdurende mogelijkheden voor investeerders in de crypto-wereld.

Join de “de Bitcoin Consultant” community

John sluit zijn video’s altijd af met “happy trading”. Want dat is wat hij voor traders doet: hij maakt de moeilijke materie begrijpelijk middels de Youtube video’s en cursusaanbod waardoor traden een “happy” onderneming wordt. Duizenden hebben zijn cursussen al gevolgd en je kunt hier beginnen met de gratis kennismakingscursus. Naast de wekelijkse video’s kun je ook meer updates krijgen in zijn gratis Telegram.

Deel dit artikel
John van Meer

De Bitcoin Consultant voorziet kijkers al sinds 2018 van zeer interessante video’s in crypto omtrent nieuws en prijs analyses. Kijkers waarderen hem vanwege zijn nuchtere, objectieve en begrijpelijke kijk op crypto (koersen) met een vrolijke noot. Het is dan ook niet gek dat meer dan 6000 crypto enthousiasten zijn cursussen hebben gevolgd om betere traders en investeerders te worden.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin stijgt hard voorbij $72.000, markt reageert explosief
Nieuwe cryptomunt ontploft en klimt met 231% op eerste handelsdag
Advertentie
Advertentie