bitcoin_vecht_zich_naar_de_4000_dollar_toe_analisten_verwachten_meer

Bitcoin vecht zich naar de $4.000 toe, analisten verwachten meer

Bitcoin (BTC) zit nog steeds in een lichte uptrend zoals al sinds het herstel van de dip op 5 maart het geval is. Afgelopen nacht dipte bitcoin opnieuw, maar dit keer minder hard dan de vorige keer. Ondanks die dip is er nog steeds sprake van een lichte uptrend voor de korte termijn.

Volgens sommige bitcoin-analisten is het mogelijk dat bitcoin tegen mei de grens van $5.000 kan bereiken. Bitcoin test al geruime tijd het resistance-gebied rondom de $4.000. Het bereikte eerder dit jaar bijna de $4.200 wat voor nu het hoogste punt voor dit jaar is.

Sindsdien is de koers iets naar beneden gecorrigeerd en heeft het grote moeite om weer boven de $4.000 uit te breken. Des te vaker de koers afketst van dit prijsniveau, des te onwaarschijnlijker het wordt dat het BTC zal lukken uit te breken. Toch is er hoop dat het BTC een dezer dagen gaat lukken gezien de uptrend van de afgelopen dagen. Mocht het bitcoin lukken boven de $4.000 en daarna de $4.200 uit te breken, dan ligt de volgende psychologische grens op $5.000.

Zelfs na de dip van afgelopen nacht herstelde de koers. Het lijkt op dit moment die uptrend voort te zetten en kruipt zo steeds dichterbij die belangrijke psychologische grens van $4.000. De komende dagen zal blijken of de bulls sterk genoeg zijn om de koers boven dit punt uit te laten breken.

Op het moment van schrijven is bitcoin op basis van gegevens van CoinMarketCap $3.946,44 waard. BTC is de afgelopen 24 uur met 0,5% gestegen. Dit is een minimale stijging maar past in het beeld dat we de afgelopen dagen hebben gezien. De langzaam maar zekere uptrend lijkt zich daarom voort te zetten.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter.

Vorig artikelEnjin Coin ruim 550% in de plus na aankondiging samenwerking Samsung
Volgend artikelRipple, Ripple Labs en XRP; hoe zit dat nou precies?
Eindredacteur Tijmen kwam, nadat hij in de begindagen van cryptocurrency er al wat van mee meekreeg, voor het eerst echt in aanraking met de achterliggende blockchain-technologie toen hij voor een groot Fins accountancybedrijf onderzoek deed naar de toepasbaarheid van blockchain voor financiële bedrijven. Het onderzoeksrapport, dat Tijmen schreef tijdens zijn bachelorstudie Business Information Technology, werd met een 10 beoordeeld. Zijn interesse wordt voornamelijk aangewakkerd door het disruptieve karakter van blockchain en de potentie die het heeft om een scala aan bedrijfssectoren te revolutioneren. In zijn rol als eindredacteur bij Crypto Insiders kijkt Tijmen kritisch naar de feiten en gaat hij misinformatie te lijf door ingewikkelde concepten zo begrijpelijk mogelijk uit te leggen. Daarnaast schrijft hij zo nu en dan voor SATOS.
SATOS

4.6/5

€7.714,72 Kopen
Litebit

4.5/5

€7.706,19 Kopen
Bitcoinmeester

4.4/5

€7.683,57 Kopen
Anycoin Direct

4.4/5

€7.696,71 Kopen
Bitvavo

4.4/5

€7.618,00 Kopen
Bitkassa

3.7/5

€7.767,58 Kopen
Bitonic

3.4/5

€7.685,33 Kopen
Laatste nieuws