Rico Engelbarts
19/07/2018 07:17 1 min. leestijd
Bijgewerkt op 19/07/2018 07:17

Bitcoin zal $40.000 worden naarmate het mainstream wordt, aldus Marc Lasry

icon-bitcoin
Bitcoin nieuws
marc_lasry_bitcoin_zal_40000_dollar_worden_wanneer_het_mainstream_wordt

Marc Lasry, miljardair en mede-oprichter, voorzitter en CEO van Avenue Capital Group, een beleggingsonderneming met $9,6 miljard aan beheerd vermogen, heeft zich bullish uitgelaten op CNBC, woensdag 18 juli.
In een interview in het programma Squawk Box op de nieuwszender, noemde Lasry het toenemende gemak van crypto-handel als een belangrijke motivator voor Bitcoin (BTC) om te stijgen, waarbij hij het volgende opmerkte:

Naarmate het meer mainstream wordt en meer markten de handel erin toestaan, is dat meer de inzet voor mij. De reden waarom ik Bitcoin wel zie zitten is omdat het datgene is waar iedereen naartoe zal komen.

Juist omdat het mainstream en toegankelijker wordt voor de alledaagse investeerders heeft Bitcoin volgens Lasry het potentieel om de komende jaren de $40.000 te bereiken. Mensen die er vroeg bij zijn, zouden een enorme meevaller tegemoet moeten komen zien, voorspelde hij.
Lasry, die tevens mede-eigenaar van de Milwaukee Buck uit de NBA is, voorspelde ook dat Bitcoin-investeerders hun geld binnen 3 tot 5 jaar kunnen tot wel vertienvoudigd kunnen zien worden.
In December betreurde Lasry het nog dat hij niet eerder Bitcoin gekocht had, waarbij hij aangaf dat hij de cryptocurrency had moeten kopen toen het, nog maar een paar jaar geleden, slechts $300 waard was.

Deel dit artikel
Rico Engelbarts

Head of Partnerships Rico kwam in 2013 in aanraking met Bitcoin. Een vriend van hem vertelde hem toentertijd met veel enthousiasme over het decentrale aspect van Bitcoin; een concept wat Rico’s interesse niet meteen wekte.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie