Home Nieuws Bitcoin nieuws Bitcoin zal $40.000 worden naarmate het mainstream wordt, aldus Marc Lasry

Bitcoin zal $40.000 worden naarmate het mainstream wordt, aldus Marc Lasry

- Advertentie -

Marc Lasry, miljardair en mede-oprichter, voorzitter en CEO van Avenue Capital Group, een beleggingsonderneming met $9,6 miljard aan beheerd vermogen, heeft zich bullish uitgelaten op CNBC, woensdag 18 juli.

In een interview in het programma Squawk Box op de nieuwszender, noemde Lasry het toenemende gemak van crypto-handel als een belangrijke motivator voor Bitcoin (BTC) om te stijgen, waarbij hij het volgende opmerkte:

Naarmate het meer mainstream wordt en meer markten de handel erin toestaan, is dat meer de inzet voor mij. De reden waarom ik Bitcoin wel zie zitten is omdat het datgene is waar iedereen naartoe zal komen.

Juist omdat het mainstream en toegankelijker wordt voor de alledaagse investeerders heeft Bitcoin volgens Lasry het potentieel om de komende jaren de $40.000 te bereiken. Mensen die er vroeg bij zijn, zouden een enorme meevaller tegemoet moeten komen zien, voorspelde hij.

Lasry, die tevens mede-eigenaar van de Milwaukee Buck uit de NBA is, voorspelde ook dat Bitcoin-investeerders hun geld binnen 3 tot 5 jaar kunnen tot wel vertienvoudigd kunnen zien worden.

In December betreurde Lasry het nog dat hij niet eerder Bitcoin gekocht had, waarbij hij aangaf dat hij de cryptocurrency had moeten kopen toen het, nog maar een paar jaar geleden, slechts $300 waard was.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€16.199,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€16.231,90 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€16.248,60 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€16.305,50 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€16.478,40 Kopen
Laatste nieuws
Expert analyses

Bitcoin koers gaat hard! All time high voor het grijpen?

Wat is het toch een feestje om elke week verslag te mogen doen van de ongelooflijke sprongen van de bitcoin koers. Hebben we nog...