John van Meer John van Meer
27/02/2024 21:59 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 27/02/2024 20:50

Bitcoin zet stijging van 12,5% neer, gaan we door naar $62.000?

Bitcoin-BTC
icon-bitcoin
Bitcoin nieuws

Ik heb de afgelopen 24 uur een aanzienlijke stijging gezien in bitcoin (BTC), terwijl twee alternatieve munten ook opvallende bewegingen hebben laten zien. Wat kunnen we hiervan verwachten, zowel op korte termijn als voor mijn bitcoin-koers? Laten we eens kijken naar mijn gedetailleerde koersanalyse.

Start gratis met crypto 📈: Alle Nederlanders krijgen in april gratis crypto
  • Advertentie
  • Bitvavo

Bitcoin analyse

In mijn analyse zie ik een recente stijging van bitcoin, waarbij het in slechts 24 uur tijd met maar liefst 12% is gestegen, naar een niveau tussen de $57.000 en $58.000. Dit markeert een indrukwekkende toename en ik kijk naar mogelijke instapmomenten en verwachtingen voor verdere stijgingen, met oog op potentiële niveaus van $60.000 of zelfs hoger.

Ik voer een diepgaande technische analyse uit van de bitcoin-koers op verschillende tijdsframes, met inbegrip van observaties over handelsvolumes, liquiditeitsniveaus en patronen zoals bearish divergentie. Ik zie dat, ondanks enkele overbought-signalen, er nog steeds ruimte is voor verdere stijgingen, alvorens mogelijk consolidatie plaatsvindt.

Advertentie

Altcoin instapmomenten?

Naast mijn bitcoin kijk ik ook naar twee andere cryptocurrencies, namelijk IOTA en EGLD. Ik beschouw IOTA als een “oude dinosaurus” in de markt, met een beperkt potentieel voor sterke stijgingen vanwege eerdere zwakke prestaties.

EGLD daarentegen zie ik als een mogelijke kanshebber voor een bullish uitbraak, met technische patronen die wijzen op een mogelijke stijging naar niveaus van $165 tot $287.

Nederlanders stemmen: hoe ver zitten we in de bitcoin bullmarkt?
  • icon-bitcoin
    Bitcoin nieuws

Join de “de Bitcoin Consultant” community

John sluit zijn video’s altijd af met “happy trading”. Want dat is wat hij voor traders doet: hij maakt de moeilijke materie begrijpelijk middels de Youtube video’s en cursusaanbod waardoor traden een “happy” onderneming wordt. Duizenden hebben zijn cursussen al gevolgd en je kunt hier beginnen met de gratis kennismakingscursus. Naast de wekelijkse video’s kun je ook meer updates krijgen in zijn gratis Telegram.

De markt een stapje voor blijven? Join onze bruisende Discord-community met meer dan 9000 leden! Hier kun je eenvoudig discussiëren over de laatste crypto-trends en verwachtingen.

Deel dit artikel
John van Meer

De Bitcoin Consultant voorziet kijkers al sinds 2018 van zeer interessante video’s in crypto omtrent nieuws en prijs analyses. Kijkers waarderen hem vanwege zijn nuchtere, objectieve en begrijpelijke kijk op crypto (koersen) met een vrolijke noot. Het is dan ook niet gek dat meer dan 6000 crypto enthousiasten zijn cursussen hebben gevolgd om betere traders en investeerders te worden.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie