Home Nieuws Bitcoin nieuws 'Bitcoin's (BTC) afnemende volatiliteit is een teken van rijping in de richting...

‘Bitcoin’s (BTC) afnemende volatiliteit is een teken van rijping in de richting van het digitale goud’

- Advertentie -

Hoewel de koers van bitcoin (BTC) de afgelopen periode niet veel doet, gelooft Mike McGlone, Bloomberg Intelligence’s senior commodity strategist, dat bitcoin positieve tekenen laat zien. De analist is ervan overtuigd dat de bulls snel de weerstand van $13.000 tegen zullen komen nadat de koers hard naar dit niveau kan stijgen.

#Bitcoin een gevangen klaar voor de uitbraak, met een weerstand bij $13.000 –
Hoe meer minachting voor bulls, hoe beter de prijs omhoog blijft voor de consoliderende crypto. De dalende volatiliteit van Bitcoin weerspiegelt de rijping in de richting van een digitale versie van goud.

Na maanden van heftige prijsactie en veel beweging heeft bitcoin ervoor gekozen deze maand even rust te nemen. Hedgefonds manager Bill Miller heeft zelfs gezegd dat bitcoin veiliger was dan rond hoog in de $9.000. Elke keer als de koers de $10.000 voorbij wilde lukte dit niet. De constante afwijzing van dit prijsniveau zorgde ervoor dat veel bears weer om de hoek kwamen kijken.

McGlone geeft aan dat de afnemende volatiliteit een indicator is dat de markt van het digitale goud volwassen begint te worden. Eerder voorspelde hij dat Bitcoin een niveau van $28.000 zou kunnen halen aan het eind van dit jaar.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€14.637,30 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€14.377,90 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€14.415,80 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€14.420,30 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€14.493,70 Kopen
Laatste nieuws
Expert analyses

Bitcoin koers gaat hard! All time high voor het grijpen?

Wat is het toch een feestje om elke week verslag te mogen doen van de ongelooflijke sprongen van de bitcoin koers. Hebben we nog...