‘Bitcoins ‘fair value’ is $40.000′ – hedgefondsoprichter Scaramucci

icon-bitcoin
Bitcoin nieuws
'Bitcoins 'fair value' is $40.000' - hedgefondsoprichter Scaramucci

Foto: Al Teich / Shutterstock.com

Anthony Scaramucci, oprichter van SkyBridge Capital, heeft aangegeven te denken dat bitcoin (BTC) niet meer onder de bodem van $17.500 zal zakken. Ook denkt hij dat bitcoin’s ‘fair value’ koers op $40.000 ligt. Dit is een ambitieus idee aangezien dit bijna twee keer zo hoog is dan de huidige koers.

Herstel bitcoin zal niet snel gaan

Toch denkt Scaramucci niet dat de koers in een dag op dit niveau staat. Door het huidige economische klimaat kan het volgens hem mogelijk nog wel vijf jaar duren voor de nummer 1 cryptocurrency weer hersteld is. Hij ziet namelijk ook nog een kans dat we mogelijk een kleine recessie tegemoet gaan aan het eind van het jaar.

Op het moment van schrijven staat de koers van bitcoin op $22.800, ongeveer 42% lager dan wat Scaramucci fair value noemt.

“Wij zijn van mening dat de posities met leverage uit het systeem is geblazen. Ik denk niet dat het onder het dieptepunt gaat dat voor deze cyclus werd bereikt, namelijk rond de $17.500. Volgens onze fair value statistieken op basis van acceptatie, wallet-grootte, gebruiksgevallen, groei van wallets, denken we dat de reële marktwaarde voor bitcoin nu ongeveer $40.000 is.” zei Scaramucci in een interview.

Is zowel bitcoin als ethereum te goedkoop?

Ook sprak Scaramucci nog over de nummer twee cryptocurrency ter wereld, ethereum (ETH). Hier benadrukte hij dat ETH op het moment ook enorm ondergewaardeerd is. Hiervoor geeft hij aan te denken dat $2.800 fair value is. Op het moment van schrijven staat ETH op $1.600, ofwel ook 42% lager dan haar fair value.

Hoewel de CEO denkt dat beide cryptocurrencies flink oversold zijn, durft hij geen specifiek tijdsbestek te geven over wanneer we een uitbraak zullen zien. Hij geeft aan dat de volatiliteit in de markt een struikelblok is en dat het hierdoor nog wel vier tot vijf jaar zou kunnen duren.

Deel dit artikel
Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Advertentie
Advertentie