John van Meer John van Meer
29/11/2023 18:18 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 29/11/2023 14:58

Breekt bitcoin door $38.000? Analyses voor BTC, ADA, VET en DOT

Bitcoin-BTC Cardano-ADA Polkadot-DOT more-coins-icon
icon-bitcoin
Bitcoin nieuws

Dag allemaal en welkom bij mijn nieuwste video! Vandaag bespreek ik de spannende ontwikkelingen in de wereld van bitcoin (BTC), neem ik de koers goed onder de loep en bekijk ik enkele veelbelovende altcoins. Je wilt deze video dus niet missen!

Crypto ontbijt: Recordgroei voor Bitcoin ETF’s, maar Genesis plant dump
  • icon-bitcoin
    Bitcoin nieuws

Bitcoin koers breekt uit

Laten we beginnen met bitcoin. Recentelijk heeft een bitcoin whale flink ingekocht, wat deze investeerder op de 73e plaats op de Bitcoin Rich list heeft gebracht. Dit is een teken van vertrouwen in de markt.

Ook is er nieuws over de uitgestelde bitcoin-ETF, of beursfonds, wat kan leiden tot een goedkeuring in de komende weken. Dit zou een geweldige start van het nieuwe jaar zijn!

Op de grafieken zien we dat Bitcoin probeert uit te breken boven de $38.000. We hebben een zijwaarts kanaal en een opwaartse lijn, die nog niet gebroken is. Dit suggereert dat we mogelijk een verdere opwaartse trend kunnen verwachten.

Advertentie

Altcoins met veel potentie

Nu over naar de altcoins. Ik heb drie verzoekjes gekregen: vechain (VET), polkadot (DOT) en cardano (ADA). Deze altcoins tonen interessante patronen die wijzen op mogelijke bodems. Voor vechain zien we een Adam en Eve patroon, wat een bullish signaal is. Polkadot vertoont een vergelijkbaar patroon, wat suggereert dat we mogelijk uit de accumulatiezone breken. En tenslotte bespreek ik cardano, waar we ook een Adam en Eve patroon zien, wat duidt op een mogelijke opwaartse beweging.

Dit zijn spannende tijden in de cryptomarkt! Ik hoop dat deze analyse je helpt bij je handelsbeslissingen. Zoals altijd, happy trading en een fijne dag!

Meer leren over bitcoin en andere crypto?

Bij de Bitcoin Consultant kan je terecht voor uiterst leerzame cursussen over bitcoin, blockchain-technologie en hoe hierin te investeren. Hiervoor biedt ik zelfs een gratis cursus voor beginners! Ook heb ik een bedrijfspagina op onze website waar je meer kunt lezen over mijn diensten.

Deel dit artikel
John van Meer

De Bitcoin Consultant voorziet kijkers al sinds 2018 van zeer interessante video’s in crypto omtrent nieuws en prijs analyses. Kijkers waarderen hem vanwege zijn nuchtere, objectieve en begrijpelijke kijk op crypto (koersen) met een vrolijke noot. Het is dan ook niet gek dat meer dan 6000 crypto enthousiasten zijn cursussen hebben gevolgd om betere traders en investeerders te worden.

Net binnen
Trending
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingvrij schenken in 2024: dit zijn de nieuwe regels
Belastingvrij schenken in 2024: dit zijn de nieuwe regels
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Crypto houders opgelet: belastingdienst gretig met aanslagen
Crypto houders opgelet: Belastingdienst gretig met aanslagen
bitpanda-crypto-exchange-bitvavo
Grote crypto exchange sluit per 1 februari de deuren in Nederland
Advertentie
Advertentie