Timo Bult Timo Bult
25/08/2021 09:01 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 25/08/2021 09:01

Cardano in Japan, Solana haalt Polygon in en analist is bearish over bitcoin

icon-bitcoin
Bitcoin nieuws
Cardano in Japan, Solana haalt Polygon in en analist is bearish over bitcoin

Foto: Shutterstock/ Piotr Swat

De cryptomarkt kleurt ook vandaag weer rood nadat onder andere bitcoin (BTC) een  belangrijke weerstandszone heeft bereikt. Wat verwachten de analisten? In dit artikel een overzicht van een aantal interessante tweets.

Gisteren liet Will Clemente, een on-chain analist, al weten dat er meer bitcoins naar de exchanges stromen. Enkele uren geleden toonde de analist nog een grafiek en liet hij weten voor de korte termijn bearish te zijn. “Coins bewegen naar exchanges toe en ik zie ook wat whales die verkopen,” aldus de analist op Twitter:

In een volgende tweet laat hij aan de hand van de whale bezittingen zien dat deze de afgelopen dagen verder zijn afgenomen. “Misschien wachten ze op een betere entry.” Dat de koers hier even standhoudt en dat traders wat verkopen is volgens Nebraskan Gooner, een andere analist, niet gek. Hij schrijft in een tweet:

“Momenteel een high time frame resistance.
Als handelaar verminder je je risico op deze niveaus en wacht je op bevestiging van meer stijgingen voordat je weer deelneemt
Op dit punt geeft R:R [risk:reward] de voorkeur aan een hogere low die wordt gecreëerd zodra we dalen en een soort van bounce zou moeten geven.”

📈 Nederlanders op Bitvavo of Bybit slaan jackpot: 135% in 6 maanden door Nederlandse AI-trading start-up 🚀
  • Advertentie
  • Diamond Pigs

Solana (SOL) haalt Polygon (MATIC) in, Cardano (ADA) in Japan

De concurrentie tussen de verschillende altcoin-netwerken is nog altijd sterk. Zo heeft Solana (SOL), dat de afgelopen periode een geweldige stijging heeft doorgemaakt, Polygon (MATIC) ingehaald als het om de totale waarde die is vastgezet in het project gaat (total value locked). In Polygon zit nu voor $72,6 miljard vastgezet. Solana haalt het project met een TVL van $77,5 miljard in.

Gisteravond Nederlandse tijd lanceerde cardano (ADA) op de Japanse exchange Bitpoint. Dit is voor het eerst dat ADA gekocht kan worden door Japanners op een Japanse exchange. Later meer over deze notering op Crypto Insiders. De Nederlandse analist Michaël van de Poppe verwacht van de ADA/BTC koers nog een kleine stijging, maar daarna wel een aardige correctie:

Deel dit artikel
Timo Bult

Eindredacteur Timo kwam, nadat hij in de begindagen van cryptocurrency er al wat van mee meekreeg, voor het eerst echt in aanraking met de achterliggende blockchain-technologie toen hij voor een groot Fins accountancybedrijf onderzoek deed naar de toepasbaarheid van blockchain voor financiële bedrijven. Later schreef hij zijn Master’s thesis over NFT’s in games.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie