Koop nu goedkoop crypto bij Bitvavo

CEO Circle: Bitcoin veel meer waard op de lange termijn

Nu dat de prijs van Bitcoin (BTC) hevig is gedaald in 2018 blijven investeerders zoeken naar sprankjes hoop. Velen kijken dusdanig met veel optimisme naar nieuws over institutionele projecten en de ambitieuze beloftes omtrent koerswaardes van crypto-influencers en industrie-analisten.

- Advertentie -

In een interview met CNBC’s Squawk Box schetste Jeremy Allaire, CEO van Circle, zijn toekomstvisie voor cryptocurrencies. Allaire beweert in het interview dat dat vanuit fundamenteel perspectief BTC en Ethereum (ETH) allebei oververkocht lijken te zijn. De ondernemer meent dat de “mate van gebruik” op de twee netwerken een hogere kortetermijnwaardering rechtvaardigt voor de cryptocurrencies.

Allaire merkt echter ook op dat hij niet bepaald geneigd is om “belangrijke prijsvoorspellingen” te doen. Toch ziet hij veel potentieel in een netwerk zoals Bitcoin als niet-soeverein middel van waardeopslag. De CEO laat tevens weten dat hij een long positie houdt in BTC en dat het “in drie jaar zeker meer waard zal zijn dan het nu is”.

Het belangrijkste aan Bitcoin is dat het uniek is qua beveiliging en schaal. Het idee dat we een schaarse, niet-soevereine voorraad van waarde nodig hebben die individuen kunnen bewaren op een veilige manier, is overal ter wereld aantrekkelijk. 

Volgens Allaire biedt de toekomst ruimte voor miljoenen crypto-activa, in welke vorm dan ook. Tevens merkt Allaire op dat hij niet gelooft dat cryptocurrencies een “winner takes all” scenario zijn; Allaire voorziet dat meerdere projecten in harmonie kunnen samenleven dankzij het baanbrekende potentieel van de innovatie.

Allaire’s sentiment omtrent de potentie van cryptocurrency op lange termijn wordt gedeeld door menig ander. Zo verschenen enkele weken geleden Michael Bucella, partner bij BlockTower Capital en voormalig Goldman Sachs executive, ook op CNBC. Bucella was van mening dat Bitcoin, zelfs rond de $4.200 waard op dat moment, een koopje zou zijn op de lange termijn. Volgens Bucella stroomt het ‘slimme geld’ alsnog naar binnen.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.430,50 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€11.456,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.484,40 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€11.485,30 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€11.521,80 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€11.457,00 Kopen
1
SATOS
Reviewed
€11.430,50 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.484,40 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€11.485,30 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€11.521,80 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin bulls zetten door!

Daar was 'ie dan, de expansie van de beweging die afgelopen 8 oktober werd ingezet. Alle ingrediënten zijn momenteel aanwezig om de bitcoin koers...