Koop nu het goedkoopst bitcoin bij Bitvavo

Christopher Matta: Bitcoin zou dit jaar nog $15.000 aan kunnen tikken

Toen de voormalige vice-voorzitter van de investeringsafdeling van Goldman Sachs, Christopher Matta, vorige maand in het programma Fast Money op CNBC gevraagd werd of hij het geld van zijn moeder zou investeren in cryptocurrencies, antwoordde hij met “ja, absoluut”. Een maand later staat hij nog steeds vierkant achter die uitspraak, en noemt hij de terugkeer van Bitcoin naar $15.000 voor het eind van dit jaar niet ondenkbaar.

Ondanks alle kritiek die de crypto-wereld vanwege haar volatiliteit over zich heen krijgt, lijkt Matta een positiever inzicht te hebben door in een nieuw item van Fast Money te verklaren dat ondanks de aanwezigheid van de volatiliteit, het rendement “net zo goed is vergeleken met andere activaklassen”.

Matta maant tot geduld

- Advertentie -

Hoewel Bitcoin sinds het laatste interview in juni met 7% gedaald is, zei Matta dat hij nog steeds bullish is en adviseert hij mensen op kalm te blijven. Hij merkte nogmaals op dat het een langetermijninvestering is, en herhaalde dat er nog altijd veel volatiliteit op de korte termijn is. Hij raadde mensen aan om te investeren voor 2 tot 5 jaar, en hij zei dat het voor mensen die bullish zijn op de lange termijn, een BTC-prijs van $6.000 een goed moment om in te stappen is.

Het bullish gevoel is in de afgelopen zes maanden niet veranderd. Regelgevers zijn net toegetreden. Wij denken dat slimmere regelgeving iets goeds zal zijn.

Toen Matta werd gevraagd wat hij vond van de algemene prestaties van cryptocurrencies vergeleken met het verleden, antwoordde hij:

De volatiliteit blijft hoog, ETF’s kunnen de toegang tot de activaklasse helpen vergroten, wat uiteindelijk een positieve katalysator voor de crypto-ruimte zal zijn.

Matta zei dat het niet de eerste keer is dat Bitcoin een neerwaartse trend meemaakt, maar hij is ervan overtuigd dat er op de lange termijn voortgebouwd wordt op de infrastructuur, wat zowel particuliere als institutionele beleggers zal aanmoedigen om de crypto-ruimte te betreden.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€11.121,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.137,80 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€11.192,70 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€11.216,60 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€11.306,00 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.306,00 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€11.121,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.137,80 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€11.192,70 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€11.216,60 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin bulls zetten door!

Daar was 'ie dan, de expansie van de beweging die afgelopen 8 oktober werd ingezet. Alle ingrediënten zijn momenteel aanwezig om de bitcoin koers...