Koop nu het goedkoopst bitcoin bij Bitvavo

Coronavirus zorgt voor meer Bitcoin (BTC) adoptie onder jeugd, aldus Mike Novogratz

Volgens Mike Novogratz, CEO van Galaxy Digital, zorgt het coronavirus voor meer adoptie van cryptocurrencies onder de jeugd. Zo geeft hij aan dat verwacht dat generatie Z met de dat meer belangstelling krijgt voor Bitcoin door COVID-19.

Novogratz, CEO van Galaxy Digital, tweette onlangs over waarom millenials en andere jongeren de voorkeur geven aan Bitcoin ten opzichte van andere meer traditionele financiële instrumenten. De tweet komt op een moment dat Bitcoin-adoptie duidelijk groeit en vanwege het feit dat de koers van bitcoin (BTC) stand lijkt te houden te midden van dalende markten. 

- Advertentie -

Millennials en generatie Z moeten al deze zorgen overnemen die zijn veroorzaakt door de 75-plussers die op dit moment de baas zijn. Dit lijkt mij totaal niet eerlijk. De Boomers zullen de boeken in gaan als de generatie die ervoor gezorgd heeft dat Amerika failliet ging. Misschien is dit de reden dat de jeugd $BTC zo aantrekkelijk vindt.

Volgens Novogratz is de “QE infinity”, het huidige opkoopprogramma van de Amerikaanse Federal Reserve, de oorzaak dat Amerika failliet zal gaan. De Amerikaanse overheid heeft een totaal van $2 triljoen in de economie gepompt en heeft daarnaast ook nog het free cash plan om uit te rollen.

Ook bekend figuur uit de industrie, Anthony Pompliano, laat van zich horen wat het Amerikaanse beleid betreft. Zo tweette hij:

Dit is wat er is gebeurd:

  1. De overheid heeft kleine bedrijven laten sluiten
  2. Miljoenen zijn gedwongen hun baan kwijt
  3. Wall Street is gered
  4. De spaargelden van degenen zonder activa gedevalueerd
  5. $1.200 geschonken en “onze gedachten gaan uit naar jullie”

Leer jezelf aan, niemand zorgt voor je.

Ook Pompliano suggereert met zijn tweet dat men naar alternatieven dient te kijken en zoveel mogelijk zelfredzaam moet zijn.

Volgens onze analist David is het niet het moment om short te gaan en is hij nog steeds op zoek naar een long entry. Dat vergt wel geduld, want de situatie blijft gevaarlijk! Hoe zien de grafieken van bitcoin eruit en wat kan David je daar nog meer over vertellen? Lees het in zijn net verschenen technische analyse: Heb geduld!

Ook onze analist Michiel pleit voor geduld! Volgens hem is de koers van bitcoin ons geduld aan het beproeven en hij vindt het geen probleem om te wachten op een mooie entry; die kan zowel rond de $6.500-7.000 liggen als aanzienlijk lager van hier. Hoor en zie meer in de dagelijkse koersvideo voor onze leden die we vandaag als freebie weggeven!

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€11.349,00 Kopen
1
SATOS
Reviewed
€11.320,00 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€11.370,90 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.382,30 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€11.395,40 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€11.349,00 Kopen
1
SATOS
Reviewed
€11.320,00 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€11.370,90 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.382,30 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€11.395,40 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin bulls zetten door!

Daar was 'ie dan, de expansie van de beweging die afgelopen 8 oktober werd ingezet. Alle ingrediënten zijn momenteel aanwezig om de bitcoin koers...