Crypto-marktwaarde verlies 19-08-2018

Crypto-marktwaarde verliest $9 miljard, tokens gemiddeld 10%

In slechts 3 uur tijd is de waarde van de cryptomarkt met $9 miljard gedaald. Cryptocurrencies zijn gemiddeld met 10% gezakt.

0

In slechts 3 uur tijd is de waarde van de cryptomarkt met $9 miljard gedaald. Cryptocurrencies zijn gemiddeld met 10% gezakt.

Hoewel er op 17 en 18 augustus een redelijk sterke bull-rally in de cryptomarkt leek te ontstaan blijkt vandaag het tegenovergestelde waar te zijn. Analisten speculeren dat deze daling veroorzaakt wordt door het overdreven sterke herstel dat plaatsvond in de afgelopen dagen.

Alex Kruger, crypto-handelaar en marktanalist, zei recentelijk:

“BTC werd geweigerd voor $6.600 en het hele crypto-complex viel als een kaartenhuis in elkaar. Een sterk terugkeer na massaal oververkochte niveaus betekent niet dat een nieuwe bull-run is begonnen.”

Kruger is van mening dat een groot deel van de handelaren in de cryptocurrency een kleine corrigerende rally als een nieuwe grote bull-rally hadden aangezien en daarom een sterker herstel hadden verwacht.

Investeerders begonnen agressief te handelen in tokens, en koersen van cryptocurrencies als VeChain en Ontology stegen met 30 tot 50%. Er was zelfs op 18 augustus een punt dat de koers van VeChain met 90% steeg.

Nano, Aelf en Zilliqa zijn de cryptocurrencies die het sterkst stegen op 17 augustus. Op 18 augustus daalde de waarde van de munten respectievelijk weer met 18%, 13% en 12,9%.

Crypto verliezen

Bitcoin, dat een terugkeer naar $6.500 koerswaarde behaalde, nadat het onder de $6.000 gezakt was, is nu weer terug rond de $6.300. De verwachting is dat deze koerswaarde de komende dagen rond de $6.400 stabiel zal blijven. Het volume van Bitcoin en Ethereum is rond hetzelfde niveau gebleven als in juli. Er is naar alle waarschijnlijkheid nog geen sprake van een sterke bull-rally.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Laatste nieuws