Rico Engelbarts
22/09/2018 18:30 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 31/08/2023 09:40

Cryptocurrency markt groeit met meer dan $25 miljard, voor Bitcoin ogen gericht op $6.800

icon-bitcoin
Bitcoin nieuws
cryptocurrency_markt_groeit_meer_dan_25_miljard_dollar_voor_bitcoin_ogen_gericht_op_6800_dollar

Foto: 3rdtimeluckystudio/Shutterstock

In de afgelopen 48 uur is de cryptocurrency markt met meer dan $25 miljard gegroeid, van $198 miljard naar $223 miljard. Hierbij hebben zowel Ethereum als Ripple momentum weten te behouden.
Er is een stevig corrigerende rally aan de gang sinds afgelopen donderdag wat het gevolg lijkt van een oververkocht klimaat. Echter, zoals veel investeerders hadden verwacht, heeft het momentum van de meeste grote cryptocurrencies voor enig opwaartse beweging kunnen zorgen.
cryptocurrency_markt_groeit_meer_dan_25_miljard_dollar_voor_bitcoin_ogen_gericht_op_6800_dollar_grafiek
Waltonchain (WTC), Stellar (XLM), Tezos (XTZ) en Status (SNT) lieten verliezen zien van 6-8%, nadat zij een 24-uurs stijging lieten zien van rond de 20%.
Volgens bekende investeerder en miljardair Mike Novogratz, is de $6.800 grens het ‘resistance level’ van Bitcoin waar we onze ogen op gericht moeten houden. Volgens Novogratz is het voor een langdurige rally nodig dat Bitcoin door deze grens breekt.
Op dit moment wordt Bitcoin verhandeld voor net onder de $6.700. Mocht het handelsvolume van de cryptocurrency in de komende 48 behouden kunnen worden, dan is het hoogstwaarschijnlijk dat Bitcoin op korte termijn boven de $6.800 uit komt. Novogratz beweert dat, als het Bitcoin lukt, en we daarmee in de $7.000-regio uitkomen, dat $8.800 het nieuwe resistance level wordt.
Novogratz’ beweringen worden ondersteund door Masayuki Tashiro, een van Japan’s meest prominente marktanalisten. Tashiro voorspelt dat Bitcoin volgende maand meer dan $9.000 waard zal zijn.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter pagina.
Deel dit artikel
Rico Engelbarts

Head of Partnerships Rico kwam in 2013 in aanraking met Bitcoin. Een vriend van hem vertelde hem toentertijd met veel enthousiasme over het decentrale aspect van Bitcoin; een concept wat Rico’s interesse niet meteen wekte.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Advertentie
Advertentie