Home Nieuws Bitcoin nieuws David Hasselhoff is Satoshi? Bitcoin is bijna jarig, beroemdheden feliciteren BTC in...

David Hasselhoff is Satoshi? Bitcoin is bijna jarig, beroemdheden feliciteren BTC in hilarische video!

- Advertentie -

Bitcoin (BTC) viert op 31 oktober zijn verjaardag. Het is alweer bijna twaalf jaar geleden dat Satoshi Nakamoto, de anonieme bedenker van bitcoin, zijn beruchte white paper uitgebracht.

Halborn, een cybersecuritybedrijf voor blockchain-bedrijven vroeg een aantal beroemdheden om de moeder aller cryptocurrencies een fijne verjaardag toe te wensen. Het resultaat hiervan is in het volgende vermakelijke filmpje te zien:

De volgende beroemdheden verschijnen o.a. in de video: Rappers Soulja Boy en RZA, leider van de Wu-Tang Clan. Charlie Sheen, de Amerikaanse acteur bekend van Platoon, Wall Street en Two and a Half Men. Gilbert Gottfried, de Amerikaanse stand-up comedian en stemartiest, bekend van Aladdin. Carol Baskins, CEO van Big Cat Rescue, bekend van The Tiger King. Hassan Johnsen, bekend als ‘Wee-Bey’ uit de HBO serie The Wire. En David Hasselhoff, bekend van Knight Rider en Baywatch, en Guinness World Record houder van de meest bekeken man op TV.

Hasselhoff beweert zelfs dat hij de bedenker is van bitcoin. Alhoewel de echte identiteit van Satoshi nog steeds onbekend is, mogen we ervan uitgaan dat het hoogstwaarschijnlijk niet “The Hoff” is.

Bitcoin viert meerdere verjaardagen per jaar. Op 31 oktober is dat voor de publicatie van de white paper. De tweede verjaardag valt op 3 januari, de dag dat de eerste block van bitcoins blockchain was gemined. Soms wordt ook de eerste bitcoin transactie op 12 januari gevierd. Dan is er nog de Bitcoin Pizza Day. Op 22 mei 2010 werd bitcoin voor het eerst als betaalmiddel gebruikt om twee pizza’s te kopen. Dat was toen voor 10.000 BTC, die zouden hedendaags meer dan $130 miljoen waard zijn.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€14.457,00 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€14.196,40 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€14.212,70 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€14.230,60 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€14.280,40 Kopen
Laatste nieuws
Expert analyses

Bitcoin koers dipt omlaag! Tijd voor paniek of voor nieuwe kansen?!

Het lijkt de afgelopen 24 uur wel alsof Pietje Paniek heel veel broertjes en zusjes heeft gekregen. De bitcoin koers heeft zich tot op...