Niels Poerwoatmodjo Niels Poerwoatmodjo
10/09/2021 15:01 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 10/09/2021 15:01

De eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Madelon Praat met Willem Middelkoop!

icon-bitcoin
Bitcoin nieuws

De gloednieuwe, eerste aflevering van het twee seizoen van Madelon Navigeert staat live! Willem Middelkoop is opnieuw te gast. Deze geopolitiek-analist, auteur én eigenaar van het Commodity Discovery Fund kletst met Madelon over The Big Reset, maar ook naar een nieuwer fenomeen: The Great Reset. Wat is dit, wat is het verschil met The Big Reset en waarom is dat verschil van belang?

Madelon en Willem gaan in op deze belangrijke vragen en kijken daarbij naar de samenleving an sich. Uiteraard blikt het duo terug naar het sentiment en de uitspraken uit de vorige opname die 9 maanden geleden plaatsvond.

Grote Bitcoin whales kopen in 2024 voor miljarden aan BTC
  • icon-bitcoin
    Bitcoin nieuws

Join de MoneyTalks community!

Sinds kort bestaat de MoneyTalks community van Madelon! In deze online community kan je vragen stellen en kennis delen! Ook maakt Madelon er technische analyses op aanvraag worden er Q&A-sessies georganiseerd waarin live vragen kunnen worden gesteld. Maak je je eigen analyses, dan kunnen de experts in de community daar een blik voor je op werpen!

Madelon legt ook uit! Middels de cursussen van Madelon leer je onder andere hoe je veilig en vertrouwd aan de slag kan gaan met bitcoin en andere cryptocurrencies en hoe je winst kan boeken met het investeren in crypto. Kennismaken met Madelon? Bekijk dan ook haar gratis cursussen! 

In de gratis cursus Bitcoin Basics & Crypto’s krijg je een preview van onderwerpen als Bitcoin, andere cryptocurrencies, hoe deze veilig op te slaan en je eerste crypto’s aanschaffen. De eveneens kosteloze cursus Technische Analyse van A tot Z licht een tipje van de sluier als het gaat om de handel in cryptocurrencies en het lezen van de koersgrafieken die daar bij horen. Meer lezen over Madelon doe je op haar bedrijfspagina op Crypto Insiders!

Deel dit artikel
Niels Poerwoatmodjo

Head of Content Niels kwam in 2017 in aanraking met cryptocurrency. Toegegeven, het duurde even voordat de vonk oversloeg, maar toen dat gebeurde was hij van één ding overtuigd: Iedereen moet in begrijpelijke taal over de wereld van cryptocurrencies en blockchain-technologie kunnen lezen!

Net binnen
Trending
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingvrij schenken in 2024: dit zijn de nieuwe regels
Belastingvrij schenken in 2024: dit zijn de nieuwe regels
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Crypto houders opgelet: belastingdienst gretig met aanslagen
Crypto houders opgelet: Belastingdienst gretig met aanslagen
bitpanda-crypto-exchange-bitvavo
Grote crypto exchange sluit per 1 februari de deuren in Nederland
Advertentie
Advertentie