David van Ineveld David van Ineveld
06/02/2024 21:54 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 06/02/2024 19:10

De opmerkelijke rust na de Bitcoin ETF: waarom ik nu juist bullish ben

Bitcoin-BTC Ethereum-ETH
icon-bitcoin
Bitcoin nieuws

In de wereld van crypto, waar volatiliteit en euforie vaak hand in hand gaan, bevinden we ons in een interessante fase.

Vandaag deel ik mijn visie op de huidige marktsituatie, die gekenmerkt wordt door een opmerkelijke rust. Dit is een moment waarop velen bearish worden, maar persoonlijk ben ik zelden zo bullish geweest, vooral als het gaat om bitcoin (BTC) en altcoins.

Crypto beurs Coinbase doneert miljoenen aan Bitcoin ontwikkelaars
  • icon-bitcoin
    Bitcoin nieuws

De invloed van de bitcoin halving en de spot ETF’s

Een van de meest fascinerende aspecten van de cryptomarkt is de aanstaande bitcoin halving, een gebeurtenis die historisch gezien een significante impact heeft gehad op de prijs van bitcoin.

Dit, gecombineerd met de groeiende adoptie van bitcoin middels de nieuwe spot ETF’s, vormt een gouden combinatie die de potentie heeft om de markt aanzienlijk te beïnvloeden.

In mijn analyse kijk ik naar de huidige prijsactie van bitcoin, de overeenkomsten met vorige bullmarkten, en de nieuwe macrofundamenten die mij bijzonder bullish maken.

Advertentie

Strategieën voor lange termijn succes in crypto

In deze periode van relatieve rust op de markt is het cruciaal om een strategie te hebben die gericht is op de lange termijn.

Dollar Cost Averaging (DCA) is een methode die ik vaak toepas, waarbij ik regelmatig investeer, ongeacht de prijsschommelingen.

Dit helpt om het risico te spreiden en te profiteren van de volatiliteit op de lange termijn. Daarnaast bespreek ik het belang van geduld en het vasthouden aan je strategie, zonder je te laten meeslepen door korte termijn trends of paniek.

Vandaag bespreek ik voornamelijk bitcoin en ethereum aan bod, twee cryptomunten die ik nauwlettend in de gaten houd vanwege hun leidende posities in de markt en hun potentie in de context van macro-economische factoren.

Ik nodig je van harte uit om de video te bekijken. Samen verkennen we de mogelijkheden en strategieën die ons kunnen helpen succes te behalen in de wereld van crypto.

DCA cursus voor lezers van Crypto Insiders

Lezers van Crypto Insiders krijgen 20% korting op de nieuwe DCA cursus van David. Daarvoor kunnen onze lezers de kortingscode CRYPTOINSIDERS gebruiken. Die 20% korting levert een korting op van 100 euro, waarmee de cursus 399 euro wordt. De cursus vind je hier: https://ultimatedca.com/

Deel dit artikel
David van Ineveld

David is een ervaren investeerder in aandelen, obligaties, derivaten, cryptocurrencies en NFT’s. Tevens is David aandeelhouder van de Amsterdamse Investeringsmaatschappij Catena Investments en een groot voorstander van een schuldenvrij leven, een fysiek gezonde levensstijl en het beleven van zoveel mogelijk avonturen. Overdreven lekker leven is zijn motto! Op zijn YouTube kanaal (David van Ineveld) deelt hij zijn kennis, inzichten en ervaring omtrent het investeren, maar ook over andere onderwerpen waar hij dagelijks veel mee bezig is en waar hij het eindeloos lang over kan hebben! Daarnaast kun je David ook volgen op Instagram @davidvanineveld. David deelt een tot twee keer per week een video dus vergeet je niet te abonneren op zijn kanaal zodat je altijd als eerste op de hoogte bent van een nieuwe upload. Het is een goede investering 😉

Net binnen
Trending
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingvrij schenken in 2024: dit zijn de nieuwe regels
Belastingvrij schenken in 2024: dit zijn de nieuwe regels
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Crypto houders opgelet: belastingdienst gretig met aanslagen
Crypto houders opgelet: Belastingdienst gretig met aanslagen
bitpanda-crypto-exchange-bitvavo
Grote crypto exchange sluit per 1 februari de deuren in Nederland
Advertentie
Advertentie