Corné Marchand Corné Marchand
20/12/2023 22:06 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 21/12/2023 10:18

De tijd is bijna op, bitcoin koers gaat exploderen

Bitcoin-BTC
icon-bitcoin
Bitcoin nieuws

In mijn nieuwste video bespreek ik de fascinerende mogelijkheid dat bitcoin in 2024 zou kunnen stijgen tot $160.000. In deze uitgebreide marktanalyse duiken we in zowel korte als lange termijn perspectieven, inclusief technische analyses en recente nieuwsontwikkelingen.

Bitcoin en olieprijzen reageren extreem volatiel op geopolitieke spanningen
  • icon-bitcoin
    Bitcoin nieuws

Bitcoin op dit moment

In de video onderzoek ik de huidige staat van bitcoin. Ik bespreek de liquiditeitsposities, de ‘gaps‘ in de markt, en de beweging van bitcoin in de afgelopen periode. Ik kijk ook naar de langere termijn vooruitzichten voor bitcoin.

Hierbij gebruik ik onder andere Fibonacci-niveaus en historische data om te bepalen waar mogelijke weerstandsniveaus liggen. Zo probeer ik mogelijke koersscenario’s te laten zien voor de komende periode.

Het belangrijkste crypto nieuws

Naast technische analyses, behandel ik ook het belangrijke crypto nieuws en ontwikkelingen, zoals de mogelijkheid van een Bitcoin ETF en macro-economische factoren die van invloed kunnen zijn op de cryptomarkt. Benieuwd naar mijn bevindingen? Bekijk dan hierboven mijn video.

Advertentie

Join de Cryptonite Familie!

Corné Marchand is sinds de bull-run van 2017 actief in het beleggen en traden van cryptocurrencies. Sinds januari 2021 is hij een eigen online platform gestart waarmee hij inmiddels al meer dan 2.500 mensen heeft geholpen om winstgevend te leren investeren en traden in crypto.

Wat onderscheidend is aan de methodes van Corné, is dat alles in jip-en-janneketaal wordt uitgelegd. Zo is het gemakkelijk voor iedereen te begrijpen, wat Corné ook terug ziet bij zijn leden. Mannen en vrouwen, van jong tot oud, zijn aan de slag gegaan met de Cryptonite methodes en traden nu winstgevend.

Corné’s slogan: ‘’kom bij de kleine groep met wolven en verlaat de kudde met schapen.’’

Wil je meer leren over de methodes van Corné, dan kun je je aanmelden voor zijn gratis cryptocurrency training.

Eerst wat meer te weten komen over Corné Marchand en zijn platform? Klik dan op deze link!

Kerstcadeau: Gratis Cardano

Het is kerst, en dat moet gevierd worden. De Nederlandse broker Anycoin Direct deelt uit: alleen vandaag krijgt iedereen nog 25 ADA gratis.
Je kunt je hier registreren bij Anycoin Direct en direct je cadeau van 25 ADA ontvangen.

Deel dit artikel
Corné Marchand

Corné is sinds 2017 actief in het beleggen en traden van cryptocurrencies. Eind 2020 is hij op YouTube content gaan delen over verschillende crypto projecten, zijn methodes en aanvragen van zijn publiek. Dit is zo goed bevallen dat zijn platform binnen no-time uitgegroeide tot een groep van 60.000 abonnees op YouTube en optellend. Ook op Instagram (https://www.instagram.com/cornemarchand) groeit hij ontzettend hard, door zijn dagelijkse posts en zijn stories die meestal volledig vol staan met bruikbare crypto-informatie. Het crypto-enthousiasme van Corné sloeg over op een hele grote groep waaruit de oproep om een eigen training te maken steeds groter werd. Zo is begin 2021 zijn Cryptonite training ontstaan, waar inmiddels al meer dan 2.500 leden aan deelgenomen hebben. Het is zijn missie geworden om zoveel mogelijk mensen van jong tot oud, man tot vrouw en hoog- tot laagopgeleid te helpen om goed voorbereid de cryptowereld in te stappen en hier ook winstgevend te gaan zijn. Als je meer wil leren over Corné en zijn methodes kan je altijd een kijkje nemen op https://www.cornemarchand.nl

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie