Timo Bult Timo Bult
26/07/2019 14:20 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 26/07/2019 14:20

Deskundigen: "Bitcoin (BTC) koers stijgt dit jaar nog naar de $42.000"

icon-bitcoin
Bitcoin nieuws
deskundigen_bitcoin_BTC_koers_stijgt_dit_jaar_nog_naar_de_42000_dollar

Volgens twee belangrijke figuren uit de crypto-wereld kan bitcoin (BTC) dit jaar nog tot ongekende hoogtes stijgen. In de komende jaren zal BTC daarnaast stap voor stap nieuwe all-time highs bereiken.
Dit is wat Dan Morehead, oprichter en CEO van Pantera Capital, en Joey Krug, oprichter van Augur en co-chief investment bij Pantera, verklaren. De twee heren spraken hun verwachtingen uit tijdens de podcast Unchained, aflevering 129.
Volgens Morehead en Krug volgt de bitcoin koers sinds zijn bestaan een stijgende trendlijn. Door deze lijn simpelweg door te trekken wordt duidelijk dat er gouden tijden aan zitten te komen voor bitcoin-investeerders.
Morehead verwacht op basis van deze trendlijn dat bitcoin tegen het einde van dit jaar nog naar de $42.000 kan gaan stijgen. Blijft bitcoin deze lijn volgen dan zien we volgend jaar bitcoin naar de $122.000 stijgen om in het jaar daarop de $356.000 te bereiken. Morehead zei tijdens de podcast:

En dat klinkt gek, maar in het eerste onderzoeksstuk dat we over Bitcoin schreven, voorspelden we dat de cryptocurrency naar de $5.000 zou stijgen en iedereen dacht dat we gek waren. Over twee tot drie jaar zullen mensen terugkijken en zeggen, ‘Oh ja, dat is logisch.’

Het blijft natuurlijk altijd gevaarlijk om dergelijke voorspellingen te doen. Toch heeft bitcoin veel experts verrast met de ongekende prestaties, zoals het bereiken van de $20.000 eind 2017 en de stijgende prijzen sinds begin 2019. Deze stijgende lijn van de afgelopen jaren zou dan ook zeker door kunnen gaan zetten.
Heb je zondag de meest recente bitcoin-koersanalyse van onze eigen analist David gezien? Zo niet, klik dan hier om deze alsnog te lezen!
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Deel dit artikel
Timo Bult

Eindredacteur Timo kwam, nadat hij in de begindagen van cryptocurrency er al wat van mee meekreeg, voor het eerst echt in aanraking met de achterliggende blockchain-technologie toen hij voor een groot Fins accountancybedrijf onderzoek deed naar de toepasbaarheid van blockchain voor financiële bedrijven. Later schreef hij zijn Master’s thesis over NFT’s in games.

Net binnen
Trending
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
nederlander-stapt-te-laat-uit-verlieset-alles
Nederlander stapt na waanzinnige winst te laat uit en raakt alles kwijt
politie-crypto-wet-VS-onderzoek-blockchain
Nederlandse crypto-ondernemer pleegt zelfmoord, tientallen miljoenen vermist
stijging-groen-prijsactie-bitcoin
Nieuwe crypto ontploft met 430% stijging na notering, investeerders springen erop
Shiba Inu knalt cryptomarkt voorbij na positief nieuws
Nieuwe crypto schiet 590% omhoog in minuten – handelaren verrast
Advertentie

Trending Bitcoin nieuws

nederlander-stapt-te-laat-uit-verlieset-alles
Nederlander stapt na waanzinnige winst te laat uit en raakt alles kwijt
Bitcoin Cash (BCH) vindt belangrijk steunniveau en nadert omslagpunt
Bitcoin bullmarkt voorbij? Voorspeller van 2018 crash waarschuwt voor top
Peter kocht 's werelds eerste
Peter kocht ’s werelds eerste “Bitcoin Lamborghini” voor slechts €106
Advertentie