deze_app_voor_bitcoin-betalingen_is_nu_de_tweede_populairste_app_op_ios

Deze app voor Bitcoin-betalingen is nu de tweede populairste app voor iOS

27

De Square Cash-app is een van de meeste gebruikte betaal-apps op de Amerikaanse markt. De app is nu zelfs zo populair dat het de op één na populairste gratis app voor iOS is. Door de populariteit is het bedrijf achter de app, waarvan voormalig Twitter CEO Jack Dorsey de CEO is, met maar liefst $13 miljard in waarde gestegen.

Met Square Cash, beter bekend als de Cash App, kunnen gebruikers rechtstreeks geld naar elkaar sturen. Het bedrijf achter de app richtte zich in het begin van haar bestaan op verkopers die geen toegang hadden tot betalingsterminals. Later begon het bedrijf zich ook te richten op peer-to-peer-betalingen (P2P).

Het interessante aan de Cash App is dat de software Bitcoin-betalingen ondersteunt. Het is daardoor bijzonder makkelijk om BTC te ontvangen en te versturen. Het bedrijf voegde de ondersteuning voor Bitcoin naar verluidt toe om te laten zien hoe innovatief en vooruitstrevend het bedrijf is.

Daarnaast denkt Jack Dorsey, de CEO van Square Cash, dat Bitcoin uiteindelijk de belangrijkste valuta van het internet wordt. Tijdens de Joe Rogan Podcast op onder andere YouTube zei hij:

Ik geloof dat het internet een eigen valuta zal hebben maar ik weet niet of dat Bitcoin zal zijn. Ik verwacht dat het Bitcoin zal zijn, gezien alle tests die het heeft doorstaan en de principes erachter, hoe het is gemaakt. Het was iets dat werd geboren op het internet, werd ontwikkeld op het internet, werd getest op het internet, [en] het is van het internet.

Het bedrijf van Jack Dorsey is nu zo’n $29 miljard waard en het plan is om de activiteiten verder op te schalen. Daarvoor nam het bedrijf onlangs voormalig CFO van Blizzard Entertainment aan als nieuwe CFO van Square Cash. Analisten verwachten daarom dat de app in alle segmenten waarin het actief is, waaronder het faciliteren van Bitcoin-betalingen, sterk zal blijven groeien.

Bekijk de hele Joe Rogan Experience podcast met Jack Dorsey hieronder:

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter pagina.

+
Satos

9/10

€9.480,44 Kopen
Litebit

8.9/10

€9.384,97 Kopen
Coinmerce

8.9/10

€9.402,35 Kopen
Bitcoinmeester

8.7/10

€9.458,88 Kopen
Bitvavo

8.7/10

€9.362,00 Kopen
Anycoin Direct

8.4/10

€9.461,60 Kopen
Bitkassa

7.4/10

€9.564,04 Kopen
Bitonic

7.4/10

€9.424,48 Kopen
Laatste nieuws