Timo Bult Timo Bult
01/01/2023 15:44 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 01/01/2023 15:44

Dit zijn 5 belangrijke Bitcoin Twitter-accounts die jij nog niet volgt

icon-bitcoin
Bitcoin nieuws
Dit zijn 5 belangrijke Bitcoin Twitter-accounts die jij nog niet volgt

Foto: Diego Thomazini / Shutterstock.com

De ontwikkelingen in de bitcoin-wereld volgen elkaar in rap tempo op. Om bovenop het crypto nieuws te blijven is het belangrijk om een paar goede bronnen te volgen. Het nieuws en de columns van Crypto Insiders vormen hiervoor een solide basis, maar er zijn op Twitter ook een hoop interessante bronnen te vinden die je van extra informatie kunnen voorzien.

🎁 Deze week: Handel je eerste €10.000 in crypto helemaal gratis
  • Advertentie
  • Bitvavo

1. Crypto Insiders

Als eerste kunnen we natuurlijk niet om onze eigen Twitter heen. Hier hebben we sinds de start in 2018 bijna 10.000 volgers weten te verzamelen. Je kunt bij ons altijd terecht voor het laatste nieuws, leuke polls onder grote hoeveelheden Nederlanders en nog veel meer.

Advertisement

2. The Rational Root

Een andere must-follow op het gebied van Bitcoin is Root, een Nederlandse on-chain analist die garant staat voor interessante nieuwe inzichten. Als jij gelooft in de kracht van on-chain analyse, dan kan deze Nederlandse analist niet in jouw volglijstje ontbreken. In relatief korte tijd heeft deze oranje wortel ruim 127.000 volgers weten te verzamelen.

🚀 Gratis crypto: Nederlandse broker maakt lezers van Crypto Insiders vandaag SHIB miljonair; pak jouw gratis 1.500.000 SHIB
  • Advertentie
  • Anycoin Direct

3. Will Clemente

De volgende analist op onze lijst van Twitteraars die jij MOET volgen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen rondom Bitcoin is Will Clemente. Deze piepjonge analist heeft in iets meer dan twee jaar tijd ruim 660.000 volgers weten te verzamelen, een meer dan indrukwekkende prestatie van een jongen die net de twintig is gepasseerd.

Clemente begon met een focus op on-chain analyse, maar heeft zich inmiddels verbreed naar een analist waar je ook bij kunt aankloppen voor macro-economische analyse.

Goed nieuws! 🎉 Bitvavo viert kerst en geeft onze lezers gratis BTC, XRP of een andere crypto 🚀
  • Advertentie
  • Bitvavo

4. Dylan LeClair

In het verlengde van Will Clemente komen we uit bij de tevens piepjonge Dylan LeClair. Deze analist die ook pas net de twintig is gepasseerd, maakte niet lang geleden faam met zijn on-chain analyse. Net als Will Clemente is ook LeClair inmiddels overgestapt op macro-economie en daarin weet hij lastige onderwerpen op heel eenvoudige wijze uit te leggen aan zijn duizenden volgers.

In deze berichtenreeks legt LeClair zijn theorie uit over het opblazen van het traditionele financiële schuldsysteem en het effect daarvan op bitcoin. Overigens is LyClair een pure bitcoin maximalist, waarmee hij zich onderscheidt van een groot deel van de rest van de markt.

🔔 Vandaag: Alle Nederlanders crypto-bezitters krijgen €60 gratis goud
  • Advertentie
  • GoldRepublic

5. Checkmate

Als laatste kan Checkmate niet in deze lijst ontbreken. Deze on-chain analist staat onder contract bij Glassnode en is zonder twijfel één van de knapste koppen van de markt. Checkmate schrijft de wekelijkse rapporten voor Glassnode, maar hij publiceert ook regelmatig eigen analyse waarin hij onder andere voortborduurt op de rapporten van zijn werkgever.

Deel dit artikel
Timo Bult

Eindredacteur Timo kwam, nadat hij in de begindagen van cryptocurrency er al wat van mee meekreeg, voor het eerst echt in aanraking met de achterliggende blockchain-technologie toen hij voor een groot Fins accountancybedrijf onderzoek deed naar de toepasbaarheid van blockchain voor financiële bedrijven. Later schreef hij zijn Master’s thesis over NFT’s in games.

Net binnen
Trending
goudkoorts-man-vindt-klomp-goud-goldrepublic
Man vindt enorme goudklomp van 4,6kg en slaat de jackpot
Magazijnmanager wordt miljonair: crypto investering steeg x1200
Magazijnmanager wordt miljonair: crypto investering steeg x1200
Wat had een €1.000 bitcoin investering in januari je nu opgeleverd?
Wat had een €1.000 bitcoin investering in januari je nu opgeleverd?
crypto-belasting-toezicht
Nederlandse crypto houders opgelet: Belastingdienst gaat strenger optreden
Man koopt goedkoop schilderij, blijkt Rembrandt van €17 miljoen te zijn
Man koopt goedkoop schilderij, blijkt Rembrandt van €17 miljoen te zijn
Advertisement

Trending Bitcoin nieuws

We geven onze lezers vandaag €10 Bitcoin cadeau!
We geven onze lezers vandaag €10 Bitcoin cadeau!
Advertisement