John van Meer John van Meer
22/01/2024 13:27 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 22/01/2024 12:30

Hoe “buy the rumour, sell the news” de bitcoin koers en ETF beïnvloeden

Bitcoin-BTC Ethereum-ETH
icon-ethereum
Ethereum nieuws

In mijn nieuwste video duik ik weer diep in de wereld van crypto.

Ik bekijk de laatste marktontwikkelingen, onderzoek de koersen van bitcoin (BTC) en ethereum (ETH) en deel mijn inzichten speciaal met jullie!

Solana is nog lang niet waar het moet zijn, zegt oprichter
  • icon-ethereum
    Ethereum nieuws

Bitcoin koers reageert niet als verwacht op ETF lancering

Recent hebben we eindelijk de goedkeuring van de eerste spot bitcoin exchange-traded funds (ETF’s) in de VS gehad. Het was een historisch moment voor de crypto-wereld, maar de koersen reageren niet zoals verwacht.

De ETF’s hebben afgelopen week al een aanzienlijke instroom aan kapitaal gezien, maar het was duidelijk niet genoeg om de koersen ook omhoog te sturen. De realiteit leert ons dat marktreacties niet altijd uitpakken als verwacht.

Het lijkt erop dat we te maken hebben met een zogeheten “buy the rumour, sell the news” incident. In de video ga ik hier dieper op in en bekijk ik wat dit kan betekenen voor de toekomstige waarde van bitcoin.

Advertentie

Ethereum, S&P 500 en de invloed op de crypto markt

Naast bitcoin heb ik ook de recente prestaties van de ethereum koers geanalyseerd, evenals de invloed van de S&P 500 op de cryptomarkt.

Het is interessant om te zien hoe externe economische factoren en de prestaties van traditionele markten een rol spelen in de waardering van cryptocurrencies zoals ethereum. Deze analyse biedt een dieper inzicht in de complexe dynamiek tussen verschillende markten.

Deze video is een diepgaande verkenning van de huidige trends in de cryptomarkt, met een speciale focus op de invloed van bitcoin-ETF’s en de correlatie tussen ethereum en traditionele financiële indices.

Ik nodig je uit om de video te bekijken voor een beter begrip van deze complexe onderwerpen. Samen kunnen we de nuances van de cryptomarkt ontrafelen en beter geïnformeerde beslissingen nemen over onze investeringen.

Goed nieuws: Ethereum krijgt eigen ETF na goedkeuring in Hongkong
  • icon-ethereum
    Ethereum nieuws

Join de “de Bitcoin Consultant” community

John sluit zijn video’s altijd af met “happy trading”. Want dat is wat hij voor traders doet: hij maakt de moeilijke materie begrijpelijk middels de Youtube video’s en cursusaanbod waardoor traden een “happy” onderneming wordt. Duizenden hebben zijn cursussen al gevolgd en je kunt hier beginnen met de gratis kennismakingscursus. Naast de wekelijkse video’s kun je ook meer updates krijgen in zijn gratis Telegram.

Deel dit artikel
John van Meer

De Bitcoin Consultant voorziet kijkers al sinds 2018 van zeer interessante video’s in crypto omtrent nieuws en prijs analyses. Kijkers waarderen hem vanwege zijn nuchtere, objectieve en begrijpelijke kijk op crypto (koersen) met een vrolijke noot. Het is dan ook niet gek dat meer dan 6000 crypto enthousiasten zijn cursussen hebben gevolgd om betere traders en investeerders te worden.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie